Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Veszel egy ikarus 260-ast a hatvani volánból félmilláért, berendezed oszt kész.
Az. Nem vagyok szakmabeli, elnézést a körülményes leírásért...
Cserefelépitményes teherautó
Hülyeség, de nem egy alvázas-dobozos kisteher kellene neked? KÉT dobozzal?
Az egyiket (a tök üreset) használhatnád év közben bútorszállításra, nyárra meg felteszed a készre berendezett lakófülkét?
Az alap felhasznalas egyedul motor benn megallok es egesz nap motoron ulok, ha rossz az ido akkor megyek joidot keresni a vezetoulesben,minek nekem tobb hely?
engem nem zavarna ha már most is meglenne,
Ne aggódj, hamarosan lesz!
OK, igazad van - de ez meg mint lakóbusz nyomorúságosan szűk. (Az egész tér fele a garázs, amit másra nem igen tudsz használni akkor sem, ha megérkeztél, és kiraktad a motort belőle). Bár neked - egyedül utazva - valószínűleg valami ilyesmire lenne szükséged.
kellene minden kocsiba gps meg kamera és mobil adat aztán küldené a nagy testvérnek mindig az adatokat
akkor a sok semmitérő rendőrt el lehetne zavarni a picsába
Kevés még az.
Csak nekem tunik fel a kepeken a belepakolt motor?
amúgy szerintem a zuhanyzó pont egy 99%-ban felesleges tér, 24 órából kell kb 10 percig, szóval megcsinálni fixre egy egész kicsi térben nagy hülyeség
"Jobb helyeken" van átlagsebesség-mérés.
pár zsanér és felhatod az oldalát, igazándiból csak akarni kell ezeket a dolgokat
elég csak a véda alatt
Onnantól kezdve vánszoroghatsz 80-nal az autópályán...
Amiben van zuhanyfülke, annak a "hátuljában" egyszerűen nincs akkora tér (vagy hátulról nem hozzáférhető!) ahová egy bármekkora motrral be bírsz állni. Az eddig megnézett típusokról nekem ez jön le. Amelyikbe be tudod tenni a motort, az meg erősen hiányos felszereltségű.
A motornak elég egy könnyű motorszállító futó.
4 fül kell pluszba aztán annyi a nagy előkészítés
meg annyi ha lakni akarsz benne kitámasztani a motort mellé, út közben meg elfér a motor
Csak nekem tűnik úgy, hogy a jól felszerelt, kényelmes lakóbusz és a motorszállító képesség gyakorlatilag kizárják egymást?
Ha lenne 15 millom nem ezt a hulladek toyotat vennem hanem ezt.

https://www.weinsberg.com/en-u...
Vagy motorozik vagy utazik. Döntse el
Csak annyi a baj, hohy ezzel nem lehet bútorozni és a motornak sincs sok hely.