Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a hülye balfaszon kívűl semmit nem értettem ebből
Te tudod, hogy mennyi napot érnél rá erre. Eleve az év nagy részét az üzletedben töltöd Gondolom ki tudod számolni, hogy mennyi időd van éves szinten autós, motoros kempingre elmenni mivel ha veszel magadnak, ha bérelsz az autópályákat az üzemanyagot így is- úgy is fizetned kell Napi szinten 15 ezer ft-ba kerül egy ilyen bérlés. Mit ad ez a 15 ezer ft? Nem kell fenntartanod egy hobby célú autót, hogy évente néhány alkalommal el menj vele kirándulni, nincs semmilyen egyéb költséged rá Nem kell szervizelni (gumi, olaj, műszaki vizsga stb. ) és nem utolsó sorban, ha fossá töröd mert balfasz vagy egy 100-asod bánja azt mosod kezeid Ha a sajátodét cascózod, lehet, hogy ott is csak egy 100-asod bánja de te szopsz mire lesz a romból egy hadrafogható autód, vagy gtk-nál valami másik lomot beújítasz. Ha nekem nagyobb értékű használati eszköz éves szinten csak ilyen kis intervalumra kellene akkor szerintem simán bérelném, a nyűg meg legyen azé aki működteti a car rental-t
Még mindig nézd a Göbölyös dokit.
Annak pont ez a terve.
egyik ismerős vett pár éve fasza bojlis ágyat hozzávaló hálózsákkal, fotellal együtt volt valami 170 ezer
nem vagyok se rövid se könnyű és még nekem is kényelmes

zolinál az a baj hogy erőlteti ezt a diy dolgot közben , meg olyanok az elvárások mint egy jobb szállóban lenne
pedig szarból nem lehet nagy és magas várat készíteni
Te hülye balfasz amőba,ha nekiállok összerekni akkor minimum fél évig nem vagyok az országban.
Ja 15 ért adnak valami dobozt, beleraksz egy bojliságyat meg a cuccok,a motor aszt kész. Ha egy évben elmegy az ember 10 napra akkor az legfeljebb + 150 rugó. Ha meg fetartasz egy ilyen lomot csak azért, hogy néhányszor használd egy évben szerintem az meg sokkal többe kerül az értékét meg folyamatosan veszíti a rozsdaboglya
Nem kell azért nyaral az ember, hogy az otthoni felesleges dolgokat nyaralás alatt ne kelljen megtenni Így simán kihadja azt az egyet is
Nem éppen.Annyi ilyen DIY camper van futkozik hogy napestig nézhetnéd az átalakított járgányokkal megtett utak videoit.
Nem minden van úgy ahogy te gondolod.
Az Heil te
ezt már múltkor mintha írtad volna de még így sem egész világos
én a papagály-t b.szom el így mindíg persze van, hogy mást is ezek a j ly-k megzavarják az embert
Nekem nem kell ilyen izé. Ha meg kell ,akkor bérelek egyet és kész. Faszom kínlódna vele ennyit.
Jahhh...egy tényleg komoly ilyen kocsi ,nem 5-10 Milla....inkább 50
Na meg mindannyian tudjuk hogy az otthon lomokból összetákolt túlélőfelszerélünk ,egy lófaszt sem ér komoly körülmények között. Azok miatt halnának meg elsőnek...elem Matyi
Látom lelki szemeim előtt mikor begurul egy ilyen rozsdás szar,a tetején alufóliába tekert dolgok,feketére festett PVC csövek..stb...stb
A gyerekek összeszaladnának, mert azt hinnék megjött valami mutatványos cigánygaleri
az lenne a legjobb hogy 3-5 emberrel elmenni pár hetes kőrútra
Tudja a fene,a gond hogy elfogytak a lábon épelmével megközelíthető célpontok.
Egy 600-700Km már elég nyűgös.Egy-kétszer kétnapra rá lehet szervezni de az évek alatt 6-8x unalmas.
Harley...
Hülye Harley-s...HH
Kiahalál a HH?
Hajjaj,a víz drága kincs.
Nem kifejezetten,de te mint menő hobbista tűzoltónak zsebből megy.Ebbe nehéz lesz a pocketbike gixxert belenyomorgatni,nemmég egy túramotort.Esetleg oldaltfekve bebaszni.

https://www.hasznaltauto.hu/kishaszonjarmu/peugeot/boxer/peugeot_boxer_2_2_hdi_350_ft_l4h3_heavy-15189482
Csak nem HH akarsz venni hogy cipelni kell magaddal kocsival?
" Hogy a hóhérba nyomom bele az összes kényelmi extrát és a motort? " Préshidraulukával B+!!
- Elkezdesz fogyózni
- A bilikéket viszed....
Ne akarj úrizálni!! Otthon is hetente egyszer fürdesz, nyaralaskor is elég heti 1
Hitelre adnak ezt is
Ez ok,van egy vagon gyári és átépített.
A sprinter 4x4 rövid.Hogy a hóhérba nyomom bele az összes kényelmi extrát és a motort?
Ja így már értem...Hell=Hely!