Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nógrádi vagyok a Vi kerben melozom.... nekem nem kell bemutatni a cigányságot
Ja, meg saját magát is.
Vidéken ennek több a látszata és jekentösége is, mint ott ahol csak hirérték a cigánysággal valo együttélés. Attol itt nem lwsz jobb ha bezáratja és elszámoltatja, közbe meg ossza a pénzt hogy szaporidjanak. Ennyi erövel jonéhány párttársát is elszámoltathatná, meg a falubelijét is mingyá az elsökközt.
Nem olvastad, hogy egy hiteles sem tudok mondani
De nem hasznos, ha nincs mögötte tett.... a kis barátjától vegye vissza a lóvét és zárja börtönbe.... akkor van értelme a szavainak is, addig csak bohóckodás
Nagyon nem tudom elképzelni rolad hogy nem látod hogy a világon egyetlen politikai tömörülés sem hiteles minden tekintetben, különös tekintettel az épp hatalmonlévökre.
Konkrétan viktor nem érdekel annyit hiszek el abbol amit mond amennyit szükséges ellenben ez a politikai ténykedése tetszik. Hogy milyen.érdekek vezérlik másodlagos amig hasznos.
Egyet értek azzal amit mond, csak tőle ez komolytalan így.....
Mintha azt mondanád, hogy milyen fontos a család, közben hazamesz és minden nap véresre vered a gyereket...... pont annyit er a szo, amit tettel alá is lehet támasztani. Az én véleményem, hogy minden ember annyit er, amennyit a szava, amit tettekkel támaszt alá... a többi csak rizsa....
Dehogynem, elég sokat.
Pedig a hitelesség a legfontosabb a politika szakmában... sajnos egyet se tudok mondani. Viszont így a tettek ütik a szavakat, úgyhogy nem ér semmit...
Hogyne kéne. Csak eddig meg is kapták, épitettek nekik uj házakat tengerszám.
Támogatom az ötleted, a hitelességgel annyira nem foglalkozok mindenestre pozitivumként veszem többi közt. Eddig egy kormány se állt igy hozzá, vélhetöen abvan az idöben szükség volt a cigok szavazatéra is. Florián is el van tünve rendesen, az is jol átbaszta a cigányait.
Azért ne legyünk álszentek, kinek nem kellene az ingyen pénz?
Egyetértek.... és rögtön kezdhetné ezt a gondolkodást a nagy haverjával, Farkas Flóriánnal, akivel sikerre vitték a “Híd a munka világába” című lenyúlást, majd védi és rejtegeti..... amúgy minden szóval egyetértek, csak hiteltelen....
Köcsög cigok, megint azingyen pénz kéne. Ezért látok némi javulási tendenciát mert viktor most se melléjük állt és ez a libsi komcsi vezetéshez képest oriási különbség.
Aliról múltkor vettünk 600 ért meglepően jó cellákat
Csak tízesével kellene rendelni hogy ne szopjak a vámmal
Avval azért jelentős spórolást lehetne elérni
Csak nem tudni hogy mit bír nagyobb terhelesnél
Oda tette a szerszámot :)))))
Gondolom kellett a valto, de a hengert minek tette vissza?
Mit szóltok ehhez http://youtu.be/O0q85XkSQ_M
Ja, nem veletlen 2,5 milla egy diy epites ha komolyan gondolja az ember.
számolgattam aztán csak az akku 750 körül lenne
Ha ilyen samsung 3400 mAh akkukat veszel 3000/db aron siman osszerakhatsz eb combosabb pakkot. Mondjuk egy 600e ert.
És még azt is cipelni kell, ugyhogy az 1500 w kevés lesz