Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha egyszer en is olyan öreg leszek mint ti akkor hasonló motorom lesz, bedobom a kocsiba és körbemotorozok mindent alaposan részletesen.
Lehet
Na hat kíváncsi lennék hogy a 2. vagy a 3. napon kezdenéd szidni hogy gyenge szar
Motorozni?
De mit akarsz egy ilyen motorral ?
A használtautón megnéztem...meglepő lett a találati lista
Nem mostani márka ez.,,van 2016-os is.
Nem néz ki szarul...,
Szerintem akkor tuti Olasz a blokk.
http://youtu.be/ktkiP1VfIMg
401 meg 701 az már ktm blokk, 390 meg 690.
A supermoto swm-ben még a régi eredeti huski blokkok vannak amiknek a vizpumpa a hengerfejen van.

De ez a léghűtéses nem tudom mi lehet, lehet saját blokk. Amugy vagany klasszikus formája van.
Na akkor meg mi a f@sz lehet?
Akkor husqvarna? De ez melyik blokk? Mert van a 401-701 vitpilen ...de 440-es nincs.
Ja valamit elneztem, ennek nincs koze a huskihoz
Annak a blokknak nem volt köze a ktm-hez, meg ennek a márkának sincs köze a ktm-hez
1.5...1.7
Más kategória a Duke...
Ez miért olyan olcsó? A 390-es Duke-ot megkapod kevesebbért - és az azért motornak számít...
Igen..de itt kurva nagy a katyvasz. Őket megvette a KTM...de még olasz elvileg,de mégsem csak az...
Hallod...az ennivalót kidobták a kukába,mert nekik az nem ízlik. Illetve van vagy 10 féle vallásuk és kurvára nem mindegy mit zabálnak. Az egyik nem ehet disznóhúst ,a másik marhahúst,a harmadik nem ihat tejet,a negyedik az anyja nem Mekka felé szoptatta ,ezért ő csak puliszkát ehet...meg a kurva anyjukat.
Husqvarnára hasonlítanak a blokkok nagyon.
"Mi a neved latol?"
te vagy a debreceni Nekem a sámsoni útról legfeljebb a migránsbázis jut az eszembe de azokat meg elzavartátok mikor rosszul viselkedtek
Na..mikor a csapatok buszait nézegetem testközelből ,akkor tényleg álmodozom hogy de jó lenne egy ilyen oldalra kibővíthető ,motortárolós buszocska. Aztán észreveszem hogy a söröm melegedik,gyorsan megiszom és rájövök hogy ez sajnos álom marad.
Viszont a Yamahánál voltam ma,láttam ott kurva olcsón motort. Valaki ismeri ezeket?
SWM Ace
https://www.mathemotor.hu/hasz...
Na és mennyi egy ilyen átalakított “szar” komám hmm?
ja eleve egy konstrukció hibás ford motorra ráköltött megint 1 millát. Eladási árán mit sem változtatott az autónak. Egyik beszállítónk tranzitja ugyanezzel a motorral ugyanígy járt Annyi volt a különbség, hogy zsír újonnan vette az autó, 130 ezer km-ernél érte el kb. hasonló vég. Neki a turbó szált szét a lapátok meg megfogták a motort. vége lett a blokknak
Elég jók a bojlis cuccok egy csomó dolog kijön már 150 3 kg-os cédulával tehát te is meg zotya is annélkül heverészhet rajta, hogy kockáztatná az életét
Fasz tudja szerintem nála a megvalósítás lenne inkább ilyen hobbyféle dolog azt nem akarja elengedni ahhoz keres alapot. Helyébe vennék egy kiszuperált de üzemképes ikaruszt gombokért
Ja nem utolsó sorban nem kerülgeted egy éván át azért a néhány napért. persze tanyán van hely bőven ott mindegy, mondjuk lakótlepen már nem volna buli mert 1 hónap múlva a jóakaró szomszéd miatt területfoglalási engedélyt kellene fizetni érte