Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem.néprajzos?
Ne használj rá ilyen nagy szavakat...... bölcsész
Pedig gondolkozhatnál, ugyse megy
ezt csak feltételezi, pedig most sincs igaza Mondjuk csak nyáron ilyenkor hideg van
Ezért irtam ez már ki van találva, meg a hasonszőrüek is bőven üzemelnek.
Neked van igazad
te szerinted miért, Én mondjuk ezen annyit nem gondolkoztam csak ráfogom simán a fércbukkra Talált?
honnét tudod hogy nem oda szarik ?
Neked tényleg csak azért van egy agysejttel több mint a csirkenek, hogy ne az udvarra szarj
A kártya kényelmesebb, ráadásul a korongot is meg kellett tartani egy honapra bár valóban több volt a lehetőség benne.
De mindent a sofőrkártya se árul el hiába gondolsz bele többet
van már annyi mint égen csillag
ezért mondtam, hogy nem kerülsz a látókörükbe
hát ilyen készülék ennélkül is van egy kamionba A söför kártya meg mindent elárul amit tudni akarnak, akár egy évre.Visszasírjátok ti a jó kis tahó-t. szabadságos korongal együtt
Nem véletlenül. Van amikor beigérik hogy felkeresik, de eddig még nem.kővetkezett be
Úgy szeretsz hülyeségeket mondani, hogy meg sem lepődik mar az ember de nálad ez a normális előszeretettel állítasz mindent, amiről fogalmad sincs
Tudom, Ő állítja ezt De hát ki mer vele ellenkezni amikor ásó, lapát meg a maró lúg a pultja alatt tartozék
mint mindegyik
Ilyet kéne kitalálni és üzemeltetni, de ez.már meg van
akarod mondani, repül
ez az egész kihalt, csak a renitensek maradtak . És engem azért utáltak régen mert megmondtam 2010 körül hogy ez lesz. tudom a pontos okát, hogy miért. és már akkor tudtam, nem mert zseni vagyok meg 200 iku, csak ismertem már akkor a forumozási szokásokat, és láttam előre azt ami bekövetkezett.
szerintem egy nbh és egy tek más kategória De te megnyugodhatsz te valószínű nem leszel a látókörükben mert az alapból némi ájkút feltételez
Ebbe ne menjünk bele, mert zoli mingyá jön
egy előfizetéses rendszer amit utólag kell beszerelni a kamionba. van olnine felülete és telefonos applikáció is ami mutat pillanatnyi sebességet, visszamenpleg meg rengeteg infót amit hónapokig tárol. merre jártál, mennyivel, menni üzemanyagod van, menyit fogyasztott, egyebek.. egy flottát egy appban lehet kezelni. ( véletlenül hozzáférek a cégeshez, látok mindent
Nincs baj pipivel, el van itt én emlékszem rád, csak egy időben nem nagyon voltam itt, meg inkább csak a zzr forumba irogattam, de az kihalt pár éve.
Autóból állítólag nem tudsz kirepülni