Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig nem talált...úgy látom informatikus létedre annyira primitív vagy ,hogy még kikeresni sem tudod!
Nem ezt jelenti a Tírpák te majom...
Na hagyjuk. A butákat nem szeretem. Szia!
Sajnos már késő...egy buta ember vagy!
Most már lehet Googlézni..
Tudom, ismerem...
Faragatlan, otromba, hülye (ember) köcsög. Nyíregyházi, szabolcsi ember. Vidéki [pestiül]. Faragatlan, modortalan ember. forrás: Népszótár
B+, ez rád mind a három illik - na jó, szabolcsi nem, mert már beköltöztél a nagyvárosba
Na segítek te nyomorult ,primitív bunkó...mert tényleg nagyon égeted magad!
A “Tírpák” jelzőt a Szabolcs Szatmár Bereg megyeiekre szokták mondani. De csak a nagyon alulművelt emberek ,mert a jelentése más..(nézd meg paraszt).
Innen is látszik hogy egy tuskó vagy....na takarodj innen te buta genetikai selejt!
Fújjj de buta vagy...Istenem
Mondtam már neki hogy ha velem van baja,nekem címezze. De a Tűzoltókat szidja....mondjuk ez elég nagy szegénységi bizonyítvány a részéről,de nem lepődök meg ezen.
Kíváncsi lettem - rajtad kívűl nem ismerek ott több tirpákot, néhány ismerős van onnan, de azok normálisak... ritkán járok arra, nincs ott lófax se
Kiderül...
Nagyon nagyon rossz kis buzi vagy látod? Csodálkozol hogy büntibe raklak te fos.
Ezért segítettem az anyádon? Ez a hála te mocsok?
Kukoricán fogsz térdelni ha így folytatod! Tán nem hiszed el?
Még közös barátnőnk se, nemhogy közös barátunk. Mondtam már, hogy én nem vagyok olyan
Fő a békesség!
Akkor ballagjál!
Nem marasztallak, csak ne általánosíts, ne buzizz!
Köszi
Nyugi
Nőket nem bántunk!
Mondjuk te egy mocskos kis buzi vagy,ezért szét lesz kapva a fejed..
Van közös barátunk
Nem..Elf
Én eddig mindig tovább ballagtam... és sosem érdekelt, hogy szerinted vagy mások szerint mit szabad...
Lélekben
Nem szabad kiprovokálni!!!
És akkor ballagsz tovább!!!
24 vagy
valamelyik faluban láttam már ilyet. Elég jól néz ki De itt sem a rács sem a kavics nem olcsó. Modjuk ha nekem saját célra kellene nem látványos helyre ingyen tölteném fel valamilyen törmelékkel.
Persze. Csak tudod az ilyen "leverlek öcsém" dumákat már gyerekkoromban is rosszul viseltem, és ez így 50 felett se változott
mert mennyivel nézne ki benne jobban
hát nem tudom ki lehet ez minden esetre ugyanannyi széltibe mint hosszába
Az a 250ezres üveg pont szép lenne a tyúkudvarba
Pfuu hat ez nagyon draga, támfal elem 700ft alatt van darabja
Látod, normálisan kértelek, hogy szakadjál le rólam!
Nem szeretnék problémát neked, azért kértelek, hogy ne rajoskodjál és elleszünk egymás mellett.
De jössz ezzel az alfa szöveggel.
Én nem jellemeztelek, nem írtam rólad, hogy ......
Így érthetőbb és finomabb voltam?
Jahh,nem az acélháló a drága.

https://vpv.hu/hu/termekek/dis...
Gondolom a kavics plussz.