Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Részemről is csak egy keres volt.... A butorboltos meg mégsem egy méltánytalanul kezelt szakma, hiszen nem is az.... ráadásul Zoli bírja a kiképzést... sőt szerintem szereti...
Pontos és lényegretörő megfogalmazás.
Mehet sokminden, lehet írni sokmindent, de minek belekeverni, szakmát, foglalkozást, hivatást?
Azért a bútorboltosokat lehet még piszkálni?
Naaaa tényleg több értelme volt sorozatot nézni szóval, az hogy szívjuk egymás vérét szerintem tök vicces, nem kell mindent komolyan venni, aki ideggyenge az meg kezeltesse magát, ha nem bírja.... ez a topic eddig is ilyen volt, ez után is ilyen lesz... ettől függetlenül szerintem a tűzoltókat, vagy egyéb szakmát ( kivéve zöldséges ) ne tegye bele senki a vérszívásba, igaza van Janinak, mert az egy másik csapat, ráadásul megalázóan alul finanszírozott, sztem van nekik elég bajuk.... ez egy hivatás, azoknak akik nem a lépcsősor felső során allnak... van meg így egy pár szakma nálunk, ami eléggé megalázó helyzetben van, érthető az érzékenység
Viszont ez egy ilyen forum, megy a vérszívás folyamatosan, aki mellre szívja az meg így járt. Pár év, négy-öt pszichológus és majd túl lesz rajta... az ő baja, senkit nem érdekel
Hát az se egy irodai munka.
Véletlenül nem szegedi a srác? Mert ha igen, akkor én is ismerem (Teknőc).
Ha tippelek atis az, o mondta hogy nem tudhatod.
Nem kerek a tag.
Ne emlegesd, ilyenkor bukkan elő!
Tehat ismerd pistit, kapcsoatotok van.
Bar lehet te vagy az apamfasza, a szopocsillag, az a szovatai hulyegyerek.
Ahaaa...a szomszédot is leszoptad? Lebuktál teeeeeeee
Na most meg vagy!!!!
És még a nevét is elárultad....”Pisti”

Buta...
Zoli!
Ha így folytatod írok privátot Apámnak ,azután pedig elő fogjuk keríteni a Kőbányai srácot.
Ezt akarod?!!!
Ez mind tökmindegy, a személyiség mindig felszínre tör hiába próbálnak terelni az emberek.
Hagyd Jani...elég ha én süllyedek le a szintjére. Intézem
Tavozz, te a szonszed homokos pisti vagy.
Nem igaz, de mindegy.
Nem mentegetek senkit.
Hol olvastál ilyet?
Én a szakmát kértem, hogy engedd el!
Igen...gyönyörű vagy!
A te szemednek nincsen párja
Ajjaj, egyre jobban asod el magad. Biztos hogy ha kollegad lennek kervenyeznem az athelyezest mert ramgerjedtel.
Zoli...nyugi...a vendégem vagy egy szopásra ha találkozunk,valahonnan kerítek neked egy faszt!
Laci!
Te komolyan beteg ember vagy nagyon,mint ahogy ez a hülye Zoli is. Van borzalmasan buták vagytok...
Te honnan gondolod azt ,hogy én Debrecenben lakom! Vagy hogy Attilának hívnak...vagy bármit.
Te komolyan annyira primitív ember vagy ,hogy elhiszed azt amit itt az emberek írnak?
Laci! Ez NET! Ez nem a való világ!
És te...na meg a hombárfejű barátod...így alkottok véleményt!
Nézd meg Mamlast! Ő 24 éves és nő...
Én meg lehet a szomszédod vagyok,vagy a kollegád...és szívatlak mert egy kis szerencsétlen vagy!
De lehet egy unatkozó anyuka vagyok ,aki kíváncsi a motorosokra. Vagy belőletek készítem a diploma munkámat...
Mondjuk szep dolog a lojalitas, de ha lehet ne mindenaron mentegesd. Nem en zuhsnyzom vele kozosen hanem te, vagy ha nem szerencsed.
Hmmm mire is, a te kolegad hangoztatja a nezegetest rendszeresen.
Apám próbált figyelmeztetni anno ,hogy ő a Kőbányai szopófantom.....nem hittem neki
Te mar csak tudod, melrehatoan ismered őket.