Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sok alfa közül nem foglalkozik valaki gabion kerítésekkel ? Drága lehet ? Támfalnak kéne, nem kell nagyon csilivili legyen
Áhh,semmi fenyegető nincs bennem.
Látják hogy azt a tömeget nem olyan egyszerű megàllítani
Bezzeg letenyénél csak átmegyek,semmi faxni.
Én olyan aranyos kis tündigombóc vagyok a nyiszlett szürkén hogy mindenki elenged.
Az előző hozzászólásodból azt hittem, te normálisabb vagy, de látom, te vagy a másik alfa ez nálatok ragályos?
Velem mindig a magyar szemétkedik, Udvarnál mentem ki, szépen gurultam el a kocsik mellett (amúgy látta hogy baromi rég ott álltunk mert egy kis tacsi szaladgált, töbször beraktukna kerítésen de aztán be kellett csömgessünk mert mindig kijött). A beléptető oldalról szaladt és igazi patkány módjára ordított hogy mit képzelünk magunkról, én meg nem csípem ha parasztok velem úgyhogy én meg ordítottam neki vissza hogy ez ám a jó magyar szokás hogy a magyarral buziskodtok. Ez nem tetszett neki hogy letegezem de aztán egy horvát autós dudált hogy álljunk be elé utána meg a kiléptető magyar integetett hogy menjünk előre...
Mikor mi haverral mentünk át horvát-bosnyák határon, volt kb. 1 km sor (meg 35 fok napon) Óvatosan előrébb kúsztunk kicsit, nem tudtuk, mi illik - erre a bosmnyák kijött, és integetett nekünk. Egyből a kapuhoz, át is engedtek.
A buzi román viszont képes visszaküldeni, ha egy autónyit is előre sorolsz
Szóval nem a ruha teszi az embert de lehet, rólad azt hitték messziről, valami rendőrféle akkor nagyon udvariasak
Majd ha én alfáskodnék veled, vagy én égetnélek porig itt a fórumon, vagy én cigányoználak akkor buzizhatsz!
Addig kérlek ne általánosíts, ne buzizzál mert leütöm a fejedet és keresed egy hétig!
Szerintem korrektül megbeszéltük.
Köszi
Én sem szeretek de muszáj, nagyon észrevehető hogy látnak az autósok. Főleg amikor a határ előtt lehúzódik mindneki
Lehet meséltem már, horvát határ előtt baromi hosszú sor, haver előttem 50-100meterre kb, senki sem engedi el. Előlem meg húzódik le mindenki, szemből is mennek le a padkára
Ahhoz képest, hogy "nem álltál belém" mi volt az a kis esti szórakozás a napokban? Úgy, hogy azelőt én VALÓBAN nem "álltam beléd" soha.
Csak neked megsúgom, sose bántanék tűzoltót, minden tiszteletem az övék - csak mikor ez a kis buzi alfa tűzoltóként fényezi magát, akkor szoktam döfködni kicsit - mert szereti
Nem feltűnősködök.
Pedig kurvajó feltűnő... én már mindenből világosat veszek, haverom jön mögöttem a szutykos fekete motorjával fekete ruhában aztán alig látom a visszapillantóban de amikor valaki világos ruhád jön azt simán látom
Nem akarok kibaszott nagy citrom lenni.
Valahol olvastam, hogy sok író önéletrajzi ihletésű műveket kreál, mint pl. ez az esszé Érdekes, de tudom, ott felétek sok olyan van, aki nem költ szoláriumra
Így, hogy egyre jobban megismerünk, már inkább csak sajnállak... a nődnek folyton alányúlnak, a zuhanyzóban a konkurrenciát kell figyelned, és már a hősiességből is kiöregszel lassan, hiába eszel zabot, már az se segít Mára már csak egy ilyen 20 ember látta motoros fórumon való alfáskodás maradt meg
Miért nem a neon hevik felsőt vetted ?
Őszintén, kaphatnátok felőlem bármennyi fizetést, én semmi pénzért nem lennék tűzoltó. Mentálisan nem bírnám amikor ki kell szedni egy hullát az autóból.
Én lennék a "kis barátja", akire gondolsz?
"A buzi barátja?"
Úgy gondolom, nem álltam beléd, nem kerestem a társaságodat, nem jellemeztelek.
Te hogy jössz ehhez a hangnemhez?

Gondold át és válaszolj, légyszíves!
Ugyehogyugye.
Végre egy igazi alfa!
Átkísértem egy nénit a zebrán ma...
Út közben panaszkodott.
Fiatal korában sátoros cigányok nevelték,mert annyira csúnya gyerek volt hogy a szülei elhagyták. Aztán kurva lett nagyon hamar,de a kora miatt elsőnek csak seggbe rakták. Pár év múlva szar egyet a pottyantósba...és csodák csodája felsírt...egy gyerek szerű förmedvény volt. Az összes cigány a farkára húzta mire kiderült hogy fiú. Na ekkor már felkiáltottam...ismerem..ismerem...mamlas a fórumróóól
Mondom anyádnak hogy egy cigány csaj a profilképe...azt mondta azért,mert azt hiszi ő is lány..a sok seggbeizé miatt. De mondom tényleg ilyen fiatal?
Ezt anyukád sem tudta megmondani mennyi idős vagy,mert akkoriban sokat ment a hasa...de mindegy mert nem tudsz számolni úgy sem.
Mondom család van?...úgy röhögött mint az állat...annak a féregnek? Max férje...
Na mondom...csókolom..adtam neki 200 forintot,erre le akart..khmmm...na mondom takarodj ! Tiszta anyád vagy hallod...
agyadra ment a túlzott fehérje bevitel
Az már Clintonéknak se jött be... sérelmezték is nagyon tiszta szánalom volt a vagdalkozásuk Az érvekkel, számokkal nem tudtak mit kezdeni, jöhetett a szardobálás... mint ennél a buzi alfánál
Te mit rombolsz te nyomorult szar
Egy szar kamu vagy..az adatlapod is egy szar kamu! Mondom hogy egy kis féreg buzeráns vagy,ez ezt bizonyítja . Mondom hogy kuss a pofádnak!
Takarodj a sarokba és szégyelld el magad te féreg!
Ha engedélyt adok kinyalhatod a seggem... de ahhoz sem vagy méltó!