Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zoli...minden férfi megnézi egy közös zuhanyzóban más faszát akaratlanul is. Ok te bugyiban zuhanyzol tudom...bocs
Ne terelj már másfelé ...nem kell megmagyarázni ha hülye vagy...tudjuk
hát most ilyen futurisztikus lett a dizájn még egy sportba el is megy
De azt amit a rav 4-el leműveltek az tényleg gáz
Ha ezt a pici tenyt hozzatesszuk hogy zuhsnyzoban mericskeli mas pöcsét akkor hajjaj.
Én nem vagyok megsértődve uraim
Ti vagytok itt besértődve ha valaki akinek pl van olyan ami itt téma, normális és hiteles véleményt mond.
Az neeem úgy van...az én kocsim jobb meg drágább..és nagyobb biztos...és a motorod is kisebb . Elárulom sorban..
Nem jobb.
Nem drágább.
Nem is nagyobb.
És nem jobb a motorod.
Mindezt azért,mert nem ugyan az a véleményem.
Nem figyeltem akkor...... nem így emlékszem, de lehet...
Dehogynem......
Igen, gyosan forr az agyvize.
Vagyis pontositok, az asszony lexusara....... ami azert egy fokkal dramaibb szitu.
Nem tudom mi van vele.... mindig ilyen sértődős volt.... ?
Nem is tudnal, izlesficamos vagy.Lexusra vered.
Namégegyszer...
Veled nem akarok dizájner vitába szállni....Triumphod van Zoli!!!
Szerintem tul ki ran klimaxol.
Nem szoktam!
Jujj..... ne má...
Ezt te szoktad előadni, most tessék viselni.... ne hisztizz....
Igen az.
Baszki ezt valami dilhazas japo tervezi a toyo legsotetebb kixkrax korszakabol. Es ez a se hus se hal nagypapi szappantartoja formak utan almodtak mereszet, rondabbak a kiska ktm nel.
Mintha egy hegesztőrobotot 5 debrecei fogalmatlan roma rakta volna ossze szerelesi rajz nelkul.
Fiam..itt ha valaki vinnyogni fog,az TE leszel
Igen nagyobb...és a 180 centi pöcsköszörű...és a te faszod is nagyobb...és a lábad is nagyobb...és a fogad is több...és az i3 drágább mint a Lexus(de csak a tied)...és a te motorod az igazi....és neked van igazad....a te szemed a legszebb.....te vagy a legkirályabb....és te vagy a mindenkinéljobbesszebbésmindentudoknekemvanakkorisalegjobb....meg minden egyéb is.
Így jó lesz te béna?
Te kezdted, ne vinnyogj
nem szép de legalább drága és ez a lényeg
De azért nyugtass meg, hogy nem egy buzis filléres IS Lexus is van
Pszzz...elcímezted...nem Zoli vagyok....
nem baj... nem tudhatod, mert motorod még nem volt, csak ilyen törpéknek való pöcsköszörű
valszeg ez az i3 nagyobb mint a te lexusod de mivel a fenntartása 0 ft, biztos hogy sokkal jobb.....
A Triump az igazi!!! Yeahhhhhh!!!
Természetesen ismét egy hozzáértő szólalt meg....