Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden e felé megy...motorok,kocsik...most ennek van divatja.
Az egészség elfogadható ok...
A többi nem!!!!
Azt a Pipinek....
értelek de más a kategória
Persze jönnek most már az egyre futurisztikusabb autók. A toyónál ilyen volt az a ch-r vagy mi- 2014 környékén. Már az is elrugaszkodott az akkori autók vonalvezetésétől.
persze mindent meg lehet szokni. Vannak olyanb autók amik tetszenek meg vannak amik meg nem. Az űrjárműs kinézetűek mint ez a honda nekem még a nemtetszős kategória, de minél több ilyen lesz a többi márkatársnál is annál elfogadobbá és fogékonyabbá válik rá az ember
Ha nem kivancsisag akkor mas erzelem miatt.
Abbsm meg bele sem gondolok.
Brrrrrr.
Sokra nem mégy az én szottyadt golyóimmal!
Még nem hagytam abba - csak megfordult a fejemben a lehetősége. (Részben egészségi/kényelmi, részben anyagi okokból).
Te kussolj..áruló lettél! Egy szaros kocsi miatt abba hagyod a motorozást?
továbbmegyek én még a tiédet is. De gyorsan túladnék rajta
A Honda is dobott egy ilyet piacra...
Bár az új Civic tetszik
Ez nem is csúnya.
Akár a Zoli, akár az Atis fél heréjét odaadnám érte.
Ákcijó film
Nincs kihez méregetni. Most is egy félvak akar meggyőzni arról,hogy mit lát...Há mit...semmit
ez? Az édes jó anyukájának csinált volna kistestvért aki 2 generáció alatt (6 év) így lepusztította.
az eleje oldalrl azt nagyon mazdás lett, mintha egy gaterral levágták volna a további folytatást. Persze nem vagyunk egyformák van akinek ez tetszik
Igatad van.... de azok se jobbak...
Tiszta attis farokméregetése kontra pipi bölcselkedése
2013-tól jött egy olyan változás,hogy kibaxhatták az akkori dizájnert és odacsábíthattak valakit európából.
2013-tól kezdenek egész formássak lenni a toyoták ami sosem volt jellenző rájuk. Az igaz, hogy a sorozat úgy sikerült,hogy szemből mindegyik típus egyforma lett és amíg oldalról nem láttad nehezen tudtad eltönteni, messziről, hogy egy yaris ,auris, corolla, verso, avensis vagy rav4 érkezik
Jó de akkoriban milyen kocsik voltak?
Hű basszus de csúúúnya...ugye?
Ami szép,az szép....
azért annyira nem de majdnem
Amikor igazándiból jók voltak akkor meg így néztek ki
Hát a szépség alapján nehéz lenne dönteni
Ne kíváncsiság te barom...
Bár tényleg...BAROM....ezért nem nézed...a barmoknak és a lovaknak szemellenzője van és e miatt,nincs periférikus látásuk. Értelek...
Nem, nem nezi, csak a te vilagodban.
Mert a kutya se kivancsi ra.
nézek egy kis sorozatot, annak több értelme van ma....
Az osszes 10 evnel fiatalabb toyo egy összefuggestelen zagyva katyvasz.
itt meg az a pillanat amikor azt mondtam, hogy na b.zmeg
itt volt az a pillanat amikor azt mondam, hogy na
ma valahogy előjött belőled a királylány... úgyhogy hagyjuk...