Meghallom ahogy lötyögnek a zsírpárnáid te szerencsétlen...meg napfogyatkozás lesz mert a nagy hombár fejed eltakarja az eget!
Három métert gyalogolsz és lihegsz mint a kutya...lássuk be...te nem tudsz meglepni mert egy zsírdisznó vagy
Legalja..tapló...ejnye naaaaa...személyeskedsz megint kínodban,mert szembesítettelek vele mekkora egy buta ,hiszékeny ösztönlény vagy
Ejnye Zolikaaa....elő a vascsővel és angard!
Nyomorult...
Tanítják,beszarok,a taiboxon. Engem meg a T-rex vadász osztagban.
Vagy a gladiátorképzőben.
Látszik hogy ész nem szorult beléd akkor csak felfognád hogy a vascső csak az ártalmatlanított állat végső elhallgattatásához kell.Vagy nem.Lehet más eszköz is.
Azért látszik hogy tényleg a legallja vagy.
És humbug.
Aki tényleg veszélyes,na az nem ilyen.szerény,és udvarias.Te egyik sem vagy.
Tényleg csak egy névtelen fórumos tapló.
Találékony? Ezt komolyan te mondod? Egy szaros vascsővel fenygetőzől te idióta,na ez minden,csak nem találékonyság. Mint már említettem ezt tanítják...ha nem egyenrangú egy küzdelem ,akkor MINDEN fegyver! Nem kell szereznem ügyvédet ,van jogászom...elég!
Mi a hivatásom helye Zoli?
Na innen látszik hogy baj van ,de nem kicsit itt pár emberrel. Ez feltehetően annak is köszönhető, hogy vén majmok vagytok és tényként kezeltek nagyon könnyen mindent. Te tudod ki vagy nekem?
“Zoli” nevű felhasználó a sportmotorrol. Nem bútorboltos,nem apuka,nem motoros,nem ember...egy felhasználó aki nem hiteles!
Én meg neked Atis vagyok aki tűzoltő,GSX-R motorja van,Debrecenben lakik...stb...stb...aztán ha 1 perc múlva átmennék és nyakonbasználak csak pislognál hogy ez lehetetlen pedig nem az...
Fenyegetsz hogy 100 méter meg ilyenek....istenem
Na látod...buta...buta...buta vagy.
Te tényleg moziban érzed magad.
Nem vagy terminátor.
Fogd már fel én a világért sem szállnék szembe ilyen nagysággal mint te.Te küzdősport bajnok.Tisztában vagyok a képességeimmel.
Viszont az ember találékony.
simán nem számítasz rá és akkor kapsz,ha kell sötétből hátúlról,ha kell szerzek egy tézert,görcsben léávő izmokkal te nem ugrálsz.
De egyszerűen lehet pénzen szerezni egy jó ügyvédet és a vége az lesz hogy 100 méterre sem tudod megközelíteni a hivatásod helyét annyira megraknak a feletteseid.
felfogod a hőagyú neandervölgyi fejeddel?
De már pipinek is mondtam amíg nincs légzsilip egy raklap lefolyótisztító egy hét, és egy 80 kilós homo gorillusz DNS-ét sem tudják azonosítani.
Engem szórakoztat ha unatkozom az emberi butaság. Persze van aki nálam sokkal de sokkal jobb ezt el kell ismernem ,de nem azok között akikkel itt vitázom
Betegek vagytok, de nem kicsit
Én eddig abban a hitben tengettem hitvány kis életem hogy valami miatt hülyébb vagyok mint az átlag nép
Most már látom hogy nem vagyok hülye.
Inkább úgy mondanám hogy nyomokban sem tartalmazok egy kis idiótizmust sem
Hozzatok képest
Nos akkor elárulom,hogy az ilyen falusi vascsöves terminátorokat a legkönnyebb ártalmatlanná tenni. Ha jártál volna valami küzdősportra akár csak 1 hónapig,akkor tudnád . A seggedbe dugom 1 percen belül..és mikor csattog a fogad forgatok rajta. Feladat elvégezve...buzi megbaszva,kiterítetve a földön.
a lényeg, hogy ez csak egy fórum... nem kell ezen felpörögni, nem kell anyázni.... aki meg nem érti meg, azt el kell engedni. semmilyen befolyással nincs az életedre, a minden napjaidra, akkor meg mit pörögsz rajta? magadat hajszolod a hülyeségbe....
az egy feltételes mondat és ha a tartalma mögé nézel, akkor az van benne, hogy ilyen mértékű sértés indulatot váltana ki belőle.... lehet ezt magyarázni, ahogy akarod, de nem ettől férfi a férfi...
ha én olyan emberrel találkoznék, aki engem vagy a családomat tettleg bántalmazna, fenyegetne, leszarom milyen férfi, megoldanám, hogy ne legyen lehetősége többet az életben. neki se... ha én nem tudom megoldani, megoldják nekem... szivességből... utána lehet majd vitatkozni, ha van kivel...
ezt ne vedd magadra, nem neked szól... ez egy szó szerint feltételes mondat...
Ember te tényleg valami hülye idealista vagy.
Ha egy ilyen emberszabású eleminálása a cél akkor eszközök megengedettek.A cél elérése a fontos.
Most nehogy nekiálljak már alfáskodni.Azt a tizedrangú homokos tévésztárocskák csinálják.
Az ilyen homokagyúakat lesokkolja az ember és utána ha még csattog a foga akkor lenyomja egy vascsővel.Feladat elvégezve.Esélyt sem adok neki.
Mivagyte valami elbaszott brúszlííí?
Úgy látom megint megakadt a tű...én mikor anyáztalak? Neked csak ez számít?
Engem zavar ha buziznak az is...téged ezek szerint nem. Mocskos buzi!
Jaaa...lehet ez is zavar? Bocs akkor...
De hát ezt egy csővel bizonygatni ,több mint butaság. Max annyit árul el az emberről,hogy szüksége van segédeszközre hogy megvédje magát. Ez elég elszomorító egy férfinél...szerintem
Nem mellékesen megjegyezném hogy értelmetlen is...egy vasrúd nem állít meg senkit. Max ilyen kis pöcs ugri-bugri faszokat.
Pedig gazdagon van igazság a szavaiban.... mindegy ki milyen határt lépett át, ha követendő példának éled meg, akkor te sem vagy jobb.... ez nem oktatás...
Három métert gyalogolsz és lihegsz mint a kutya...lássuk be...te nem tudsz meglepni mert egy zsírdisznó vagy