Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mer te valami bennfentes kocka k.csög vagy
Ti is suzukiztok? Vegyetek már rendes motort Abból se a haccázat
tudni kellene az előzményeket
Amikor megállt lehet így volt hely, közben meg elmentek mellőle Az a faszkalap psa konszernes furgonos is jó szarul állt meg, lehet az volt a fasz előbb
Pedig már nevet is váltottak:
most megússzátok 3x kell mennem a héten pestre
de, hogy ne legyen szar a hét szombaton meg bulimeghívás van szintén pesten
Faszé nem maradtam ott keddtől Autóba simán elaludtam volna
Hállelúljá
Azt hittem nekem annyi

Tudjátok olyan érzés volt, hogy nem tudtam fellépni az oldalra mint amikor vissza kell tartanom a lélegzetemet a víz alatt

Hú lenne ám hozzászólni valóm bőven összeírtam egy füzetbe
MEHET?
Ez nekem is most esett le
Jöjjön ki Belőled!
Ja, télleg, most hogy mondod... van valami ilyen járvány is, azt olvastam
Nehogy vendégül lássatok
Kaja...
Kutya Jaja van otthon 65 kg, meg vagy 20db 1.2kg-s lazacos konzerv úgyhogy a kutya biztonságban van
Ez a kis görcs a legkisebb macska a környéken, de annyit zabál, mint 3 normális macsesz
Mi már lefőztünk 2x20 liter sört, azzal egy darabig elleszünk
Amúgy a cseh söröket szeretem.
Corona éééérteeed, mint a vírus
A kutyának lesz kaja, a macskának akkor meg már nem kell
Egyéb előnye is van a sörnek: olyan büdös lesz a szád tőle, hogy még a kitüsszentett cseppeken utazó vírusok is elkerülik
Szerencsére az állatoknak mindig van bőven kaja, szerintem ők nem aggódnak
Elég csak rájuk nézni
Ezt tolod? Ne má... ilyet a 16 éves csajok isznak a dizsiben de ez még mindig jobb, mint az alkoholmentes
Pedig ha tudnák...kizárólak sörön, hónapokig életben lehet maradni. Persze alacsony alkohol tartalmúval, de kalória, folyadék és néhány hasznos tápanyag is megtalálható benne.
Az fontos. Bármire rálocsolod meg lehet enni.
Pár galambot is odaszokott a madáretetőre, és az íjászat is egész jól megy, szóval nem aggódok.
A kutyám is szeret vadászni, szóval a környékbeli macskák is kitartanak egy darabig...végső esetben meg a kutya is van 27 kiló
Köszi
Jól tetted

Pipi már biztos irkálni kezdet, amit idáig papírra vetet
Természetesen.
Ilyenkor érdemes bespájzolni tartós élelmiszerből.
Nem olyan rossz az ha nem kell kitenni a lábad a bunkerből a zombi apokalipszis végéig.

Feleségem ugye a László kórházban dolgozik. Azon szurkol, hogy jöjjön végre egy koronavírusos, mert akkor 2 hét házi karantén ideje alatt végre ki tudná pihenni magát
És tényleg a sör részleg teli van
Vettem is gyorsba egy 24 packos millert
Biztos ami biztos
Jaaa egy egy agancsos colát

Mellesleg palackos víz sincs