tudni kellene az előzményeket
Amikor megállt lehet így volt hely, közben meg elmentek mellőle Az a faszkalap psa konszernes furgonos is jó szarul állt meg, lehet az volt a fasz előbb
most megússzátok 3x kell mennem a héten pestre
de, hogy ne legyen szar a hét szombaton meg bulimeghívás van szintén pesten
Faszé nem maradtam ott keddtől Autóba simán elaludtam volna
Pedig ha tudnák...kizárólak sörön, hónapokig életben lehet maradni. Persze alacsony alkohol tartalmúval, de kalória, folyadék és néhány hasznos tápanyag is megtalálható benne.
Az fontos. Bármire rálocsolod meg lehet enni.
Pár galambot is odaszokott a madáretetőre, és az íjászat is egész jól megy, szóval nem aggódok.
A kutyám is szeret vadászni, szóval a környékbeli macskák is kitartanak egy darabig...végső esetben meg a kutya is van 27 kiló
Természetesen.
Ilyenkor érdemes bespájzolni tartós élelmiszerből.
Nem olyan rossz az ha nem kell kitenni a lábad a bunkerből a zombi apokalipszis végéig.
Feleségem ugye a László kórházban dolgozik. Azon szurkol, hogy jöjjön végre egy koronavírusos, mert akkor 2 hét házi karantén ideje alatt végre ki tudná pihenni magát
Amikor megállt lehet így volt hely, közben meg elmentek mellőle
de, hogy ne legyen szar a hét szombaton meg bulimeghívás van szintén pesten
Faszé nem maradtam ott keddtől
Azt hittem nekem annyi
Tudjátok olyan érzés volt, hogy nem tudtam fellépni az oldalra mint amikor vissza kell tartanom a lélegzetemet a víz alatt
Hú lenne ám hozzászólni valóm bőven
MEHET?
Elég csak rájuk nézni
Pár galambot is odaszokott a madáretetőre, és az íjászat is egész jól megy, szóval nem aggódok.
A kutyám is szeret vadászni, szóval a környékbeli macskák is kitartanak egy darabig...végső esetben meg a kutya is van 27 kiló
Jól tetted
Pipi már biztos irkálni kezdet, amit idáig papírra vetet
Ilyenkor érdemes bespájzolni tartós élelmiszerből.
Nem olyan rossz az ha nem kell kitenni a lábad a bunkerből a zombi apokalipszis végéig.
Feleségem ugye a László kórházban dolgozik. Azon szurkol, hogy jöjjön végre egy koronavírusos, mert akkor 2 hét házi karantén ideje alatt végre ki tudná pihenni magát
Vettem is gyorsba egy 24 packos millert
Biztos ami biztos
Jaaa egy egy agancsos colát
Mellesleg palackos víz sincs