Egyszer a tyúbon láttam egy videót, valami qrva lapos sportkocsi, agyig ültetve, nagy átmérőjű, kb. 30 cm széles kerekekkel - és ott nézegették a kukásmellényesek, mert nem tudták rárakni a bilincset!
Másikban meg egy hosszitott Maybach, azt meg nem tudta felemelni a lopóautó a platóra gondolom, majd' 3 tonna volt
Amúgy meg a kisembert, meg az igénytelen Toyota furgonost szopatják csak, megnézném, ahogy egy sötétített ukrán Range Roverre teszik a bilincset!
Te ini Te mit akarsz kipihenni
Az esetedben maximum annyi lesz a változás, hogy amíg a karantén tart kerülgetheted otthon az asszonyt álló nap, mert nem megy dolgozni
Azért amikor nagy rá az igény felértékelődik az ára ám
Kb. mikor 15 km-erre horgásztunk a haverral minden civilizációtól az autóval a 2 napos esőzés után kiállni nem tudtunk Ő meg az összes zsinórját beszagatta
Nálam volt egy km-er tartalék zsinór Azt mondja kifizetne a két orsójára 500 métert
Mondom biztos van az a pénz
hát pont előttem volt egy ilyen eset a faszi leflexelte a kerékbilincset, majd végül is szánta bánta feladta magát büntető ügyben fogták perbe tehát ez bűncselekmény kategória
láttam erről unalmamba egy videót a zárt műanyag üstös dobnak a csapágyát is tudja cserélni de baromi macerás Szétvágja a műanyag üstöt majd kicseréli a csapágyat azt össze heggeszti, pepecs munka az tuti de nem megoldhatatlan. Végül is elkínlódik vele egy napot azt spórol kb. egy 100-ast
Másikban meg egy hosszitott Maybach, azt meg nem tudta felemelni a lopóautó a platóra
Amúgy meg a kisembert, meg az igénytelen Toyota furgonost szopatják csak, megnézném, ahogy egy sötétített ukrán Range Roverre teszik a bilincset!
Az esetedben maximum annyi lesz a változás, hogy amíg a karantén tart kerülgetheted otthon az asszonyt álló nap, mert nem megy dolgozni
Kb. mikor 15 km-erre horgásztunk a haverral minden civilizációtól az autóval a 2 napos esőzés után kiállni nem tudtunk
Nálam volt egy km-er tartalék zsinór
Mondom biztos van az a pénz
http://youtu.be/SUgF24GcDi0;feature=emb_logo