Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

2 milliárdot? faszt, bemegy 3 rosszarcú, és közlik vele, ha siet, még el tud menni a saját lábán!
Egyszer a tyúbon láttam egy videót, valami qrva lapos sportkocsi, agyig ültetve, nagy átmérőjű, kb. 30 cm széles kerekekkel - és ott nézegették a kukásmellényesek, mert nem tudták rárakni a bilincset!
Másikban meg egy hosszitott Maybach, azt meg nem tudta felemelni a lopóautó a platóra gondolom, majd' 3 tonna volt
Amúgy meg a kisembert, meg az igénytelen Toyota furgonost szopatják csak, megnézném, ahogy egy sötétített ukrán Range Roverre teszik a bilincset!
Hahun van egy akra rendszeres, karbon kiegeszitos 990smr, valahol ott felétek a világvégén 2.2-ért. Érdemes lenne megnézned
Elírtad: alf@szság....
Te ini Te mit akarsz kipihenni
Az esetedben maximum annyi lesz a változás, hogy amíg a karantén tart kerülgetheted otthon az asszonyt álló nap, mert nem megy dolgozni
meg az alfaság miatt is
Azért amikor nagy rá az igény felértékelődik az ára ám
Kb. mikor 15 km-erre horgásztunk a haverral minden civilizációtól az autóval a 2 napos esőzés után kiállni nem tudtunk Ő meg az összes zsinórját beszagatta
Nálam volt egy km-er tartalék zsinór Azt mondja kifizetne a két orsójára 500 métert
Mondom biztos van az a pénz
semmi lesz egy csomó ár alatt eladó gazdátlan motor
remélem felismered Bemegy a boltba 2 mrd-ot adni a qplerájodért te meg elzavarod mert azt hiszed valami kötözködős vásárlójelőlt
szerintem meg az üzemanyagból befolyt extrabevételekből fordíthatnának több parkolóház megépítésére
a 60 as években még volt elég hely
hát pont előttem volt egy ilyen eset a faszi leflexelte a kerékbilincset, majd végül is szánta bánta feladta magát büntető ügyben fogták perbe tehát ez bűncselekmény kategória
Én szoktam!
ha ugyanezeket a húrokat én pengetem akkor mindenki csak lehülyéz Téged hogy hogy nem bánt a többi?
láttam erről unalmamba egy videót a zárt műanyag üstös dobnak a csapágyát is tudja cserélni de baromi macerás Szétvágja a műanyag üstöt majd kicseréli a csapágyat azt össze heggeszti, pepecs munka az tuti de nem megoldhatatlan. Végül is elkínlódik vele egy napot azt spórol kb. egy 100-ast
Csak te lehetsz ilyen fogyatékos.
Buszsofőr a TSZ-ben...
az hogy jön össze egy veszélyes anyaggal foglalkozó az egészséggel Bár ezeknek mindegy, csak jó mennyen a biznic
Keverőtárcsás mosógépünk sose volt, de a 32 éve vett, 2800-as fordulatú Hajdú centrifugánk az még megvan.
Lehet külön külső köpenyt is kapni hozzájuk!
ki az a dáriusz ismerem?
Most dobtak piacra valami keskenyített mosógépet,direkt a kevés hely miatt..
Nesztek mosógép baze.

http://youtu.be/SUgF24GcDi0;feature=emb_logo