Ha arra gondolsz, hogy aktívan, akkor semmit. Hobby szinten (rendszeresen) lövök, nyáron nyáron naponta bicaj és úszás, télen csak Callisthenics, de nem vérre.
Amikor pár éve elért minket a napszél aztán volt itt-ott némi fennakadás az áram szolgáltatóknál, mindenki vitte a a mécsest meg a gyertyát kilószám
Ráadásul utána
Rizst meg hasonló száraz cuccokat érdemes lenne venni mostani gázos helyzetben, de tojást meg ilyeneket értelmetlen
Nekem van 2 mázsa kukoricám majd főzünk puliszkát ha karantén lesz, fa van víz van szóval majd lesz valami
Haver ma küldte tesco-ból.....
te anya... mit vegyünk? Lisztet.... minek? ööö csinalok belőle valamit.... kenyeret kovász van otthon? nincs aham... akkor tésztát.... tojás van? nincs...... aham.... akkor gyurmát a gyereknek....
Siklóernyő nekem is nagyon tetszene, de egyszerűen a megbízható barátokból egyre kevesebb van. Aki meg megbízható őt nem lehet rávenni vagy külföldön dolgozik
Most várok picit. Befűzött egy haver hogy csináljuk meg a pilótavizsgát. Ernyő,siklóernyő és sárkányból együtt nyomtuk. Ha belemegyek akkor vennem kellene valami kis vitorlázót tavasszal. Motoros sárkányom volt ,de eladtam mikor megszületett a gyerek ,mert úgy sem lett volna időm rá. De már megint lehetne valamit csinálni...eltelt 10 év
Ha elkezdenek karanténozni felhúzunk Erdélybe a picsába 2-3 hétre. Majd ott kipihenem én is magam...
Van egy kis rönkház ahol most voltunk,teljesen elszigetelt hely...egy ottani vadászé...nyáron jönnek hozzám,mi meg hozzájuk...cserekereskedelem
Annyi hogy itt nem tudunk medvére vadászni....de pálinka van!
A keményitőből cukrot kell csinálni
Ráadásul utána
Rizst meg hasonló száraz cuccokat érdemes lenne venni mostani gázos helyzetben, de tojást meg ilyeneket értelmetlen
Nekem van 2 mázsa kukoricám majd főzünk puliszkát ha karantén lesz, fa van víz van szóval majd lesz valami
te anya... mit vegyünk? Lisztet.... minek? ööö csinalok belőle valamit.... kenyeret kovász van otthon? nincs aham... akkor tésztát.... tojás van? nincs...... aham.... akkor gyurmát a gyereknek....
lélegzik.... küzd az életben maradásért
Egyszerűen csak érdekel.
Te mit is sportolsz?
Siklóernyő nekem is nagyon tetszene, de egyszerűen a megbízható barátokból egyre kevesebb van. Aki meg megbízható őt nem lehet rávenni vagy külföldön dolgozik
Mondjuk mi a “vadonban” voltunk.
Van egy kis rönkház ahol most voltunk,teljesen elszigetelt hely...egy ottani vadászé...nyáron jönnek hozzám,mi meg hozzájuk...cserekereskedelem
Annyi hogy itt nem tudunk medvére vadászni....de pálinka van!
Néha dolgozok pár órát meg szombatonként van egy állandó hajnali-délelőtti fuvar
Azért ez is fárasztó így 50 fele....