Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem van a padláson ilyen szett
A centrifuga kicsit ereszt de a mosógép teljesen újszerű
Öreganyamé volt régen aztán nem dobtunk ki
Remelem sosem lesz rá szükség
nem elengednek ha helyszínen meg tudod fizetni Azt nem tudom, hogy mi van akkor ha nem ezt még nem próbáltam
Kezded jól látni a politikát Így van mindenért viktor a felelős.
Ezt én is láttam a hiradóba, hogy az elmúlt években nem alkalmazták a kerékbilincset most akarják bevezetni újból
Hát hazamegyek azt megnézem a képeket, hogy nem e csak képzelődtem tavaly márciusban de úhgy emléxem nekem keményen ráhajították az autóra.
Vagy velem ilyen kivételt tettek és az egész fantasztikus budapesten egyedül engem bilincseltek? 11500 ft ba került az 50 ezer bünti felett
Ez az energomat azért volt nekik jó mert ketten voltak aztán bőven elég volt plusz befért valami szűk helyre
Alig találtak hasonló kicsit újonnan
Lehet kapni Hajdú keverőtárcsás mosógépet meg centrifugát a mai napig. Igaz a kettő kb 80 ezer...
A 80as évekbeli energiámat mosógépet pár éve dobtak ki haver anyjáék mert teljesen szétment a lába
A dob gyönyörű szép fényes volt kívül belül
Onnan tudom hogy ki kellett szedni mert abban tárolja a kis halakat a stégre kötve
A fűtő szálat nem tudom milyen volt biztos nem volt gáz mert akkor feltűnt volna
mer szerinted kié?
várjuk már mikor esel bele
Minket megtanítottak élezni anno...nem kellett ilyen szar
azt van egy két ilyen faszkalap mint én aki szembe megy az árral a nép és a gazdaság halálos ellensége Van olyan autója ami az életben nem hal meg meg szintén egy ilyen qvalitású telefonja Pedig a gazdaság fellendítő erejében vastagon benne van az újautó és a telefon eladás is
Én még nem álltam be a sorba gyakorlatilag nemzet áruló vagyok, sőt nemzetközi
Ezeknek nem kell...azt hiszik attól igazi férfiak ,ha csak zsírt esznek hússal...aztán meg bőgnek mikor vastagbéldaganatuk lesz
mo szágon majdnem mindenhol kemény a víz
Úgy is mindjárt belinkeli valaki az orszák térképeét a vízkeménységi szintekkel de akkor is azt fogja látni.
Te vén szar vagy ehhez...bármit is csinálsz
na megint egy olyan dolog amiért feleslegesen adtál pénzt
Ennyi erővel add ide nekem hátha kevésbé haszontalan dologra költöm
Reggel értem haza Erdélyből...erre itt meg világvége van. A Hargitán nem pánikolnak ..
Én is kérdeztem az asszonyt hogy kell e valami a boltból,azt mondta hogy lisztet vegyek vagy 2 kilót...a fagyó tele van hallal és különböző húsokkal
Azért átugrok veszek pár zacskó zabot,az a biztos....
Akkor így jártam, bammeg!
Nem lehetsz csak theta.
Nekem kb. plusz 5 kiló nyár óta - na de én alfának készülök, ezért tömegelek.
Jahh,van rajtam nyár végéhez képest 1,5 kilo.
Tudom,tudom zsírdisznó.................
Rád fér, meg a Zolira is....
Karantén az nem olyan rossz dolog
Ingyen jön a kaja és lehet pihenni
Ha mégsem jön a kaja akkor meg fogyókúra lesz
Még nem döntöttem el.
Egyébként nem, nem fingat.
Ma reggel volt a tv-ben, tehát ez biztosan igaz, hogy a zab reggelire nagyon jó mert rendbe szedi a beleket, segíti a hasznos baktériumok szaporodását
hát a hájesz is inkább az idősebb a sima szívó . Az bírta mint jóisten a szidást mindegy mit raktál bele pakurával is elment
Ja, hogy te is alfa vagy!

Normális átlagember csak fingik a zabtól....