Kb. 3 hónap múlva rendelném meg (valamelyiket), és azért nyárra nagyon jó volna. A Swiftnél semmit nem tudsz alkudni, már bemutató kocsijuk sincs, a Clióból meg lehet rendesen alkudni, és rengeteg akciós szalonautót kínálnak - azonnali elvitellel is. Szebb, tágasabb elöl a francia, igaz, egy literrel többet kaját.
Illetve ez kellene, de jelenleg a Suzuki "nem akar" Swiftet árulni, csak Vitarát: a Swiftre (ha te konfigurálod) FÉL ÉVET kell várni! Faxomat nekik. Ja, meg most fogják 10%-kal felvinni az árát.
Annyira azért nem jó autó...
Nekem az ülés baromi kényelme, a jó helyen lévő váltókar, a kihúzható kormány, illetve a hihetetlenül stabil futómű, ami tetszik a Ceed kombiban, semmi más.
Az eleje bullshit,kb leég a szemoldokom mire kijutok godollorol,az utasoknak kuss.Oruljenek ha beülhetnek,amúgy nem gond ott sem,de ne nyarvogjon.
Centire ugyanolyan hosszú mint öcsém kalapos szedanja,mivel azonos a padlólemez,kilatni még jobban kilatok mint az 5 ajtosbol.
És oda teszem parkolóba ahová akarom.
Nomeg 2 es Punto,Tipo,D Kadett a szocializálódás vonala.
Amugy rengeteget vezettem A omegat,AZ nagy.
A nagy légtere miatt nem tudod a hátsó részt rendesen fűteni / hűteni - nyáron nyűgösek a hátsó utasok, miközben elöl megfagysz a maxra tekert klímától.
Hosszú az egész, alig találni az út szélén neki szabad parkolóhelyet, ahová be is férne.
Tolatáskor semmit nem látsz hátra.
Nagy önsúlya miatt kívánja az erős(ebb) motort. (Magyarul zabál, de nem megy...)
Sarkítottam kicsit, de én ezek miatt szeretnék vissza ülni kiskocsiba - én azon szocializálódtam, a Ceed előtt csak olyanok voltak.
Én is azt hittem, hogy qrva jó dolog a kombi: kétszer használtam, lapra szerelt bútorok szállítására.
Egyébként meg csak a nyűg van vele szerintem - mármint ha az embernem nincsen TÉNYLEG szüksége rá.
https://m.mobile.de/auto-inser...
Annyira azért nem jó autó...
O nonstop parkolni akar.
E-miev?Vagy mű a rothadás.
Centire ugyanolyan hosszú mint öcsém kalapos szedanja,mivel azonos a padlólemez,kilatni még jobban kilatok mint az 5 ajtosbol.
És oda teszem parkolóba ahová akarom.
Nomeg 2 es Punto,Tipo,D Kadett a szocializálódás vonala.
Amugy rengeteget vezettem A omegat,AZ nagy.
Hosszú az egész, alig találni az út szélén neki szabad parkolóhelyet, ahová be is férne.
Tolatáskor semmit nem látsz hátra.
Nagy önsúlya miatt kívánja az erős(ebb) motort. (Magyarul zabál, de nem megy...)
Sarkítottam kicsit, de én ezek miatt szeretnék vissza ülni kiskocsiba - én azon szocializálódtam, a Ceed előtt csak olyanok voltak.
Egyébként meg csak a nyűg van vele szerintem - mármint ha az embernem nincsen TÉNYLEG szüksége rá.
https://www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/opel/astra_h/opel_astra_h_caravan_1_6_enjoy_friss_muszakival-15440106