Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Írkáltam ide azt csak jó lett a ódal...
Folyékony ízesítő fel volt írva, és az sincs
Abba a sorba vannak tartós dolgok, és csak pislogtam, hogy mi a fene
Amúgy vett volna a fene, nekem mindig van othon 6kg mindenből (szóval már felkészültem egy ideje)
Viszont a jó hír hogy a sört nem veszik a népek
Te is vettél volna?
Újra működik
Kb 1 órája még nem működött az oldal....
Most értem haza a bevásárlásból
Cukor, liszt, konzervek, olaj, rizs
SEMMI!!!

Csak semmi pánik
Baszki,működik.
Mindjárt ír pipi vagy 6 oldal választ.
Én most nem léptem bele, csak vagy három napja! Gondoltam átmegyek a füvesen, és úgy tettem! Majd hazaérve észrevettem, hogy valami bűzlik! Hát én beleléptem, nagyon ! Aztán ma figyelmesen megnéztem, és aláaknázott a terület! (ott sétáltatják a kutyákat az emeletesben lakók!)
Pálinkás szép jó reggelt Motorosok! Belétek is! Fúj a szél, mint az állat, de azt mondták: Később ez majd mérséklődik!
"Az elvtárs nem lép be?!"
Ahogy látom , lehet valamit szabályoztak a programon , mert tegnap még én sem tudtam belépni!
AP!
ez sem..... bár amikor én tettem fel ilyen képeket, nem aratott osztatlan sikert.... napi tapasztalás volt, egyik sem bmw
Linux és Android van mindenemen, nekem nem tűnt fel semmi Azt láttam, páran panaszkodnak....
Én semmilyen windowsos gépről nem tudtam belépni, semmilyen böngésző alól. Csak az androidos telóról működött két napig, de arról meg rühellek netezni.
600-as? Cikk lesz róla?

Egyébként nálam működött mindenről - Pipi nem tudott belépni, de ezt senki sem bánta
A legrövidebb katasztrófafilm:

https://www.facebook.com/Claud...
Leendő béjjemvés, most tanulja az alapokat.
Na végre műxik!
volt egy 'kis' gixer, sorry
De. Csak inkognitóban van.
Jé és nem köcsög béjjemwés.
Parkolás mesterfokon
Ma reggel löttem a Lidl parkoloban. Kolléga állt mellé, az opel egy üres parkoloban tudott két családi helyre beállni
Na mi van az oldalla... mert sokan nem tudnak belépni... hegeszti már valaki
Az nem érdekem.