Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már több évtizede...... ennyi zombit mint nálunk, kevés helyen látni....
Zombivesz már rég van.
Pedig már úgy beleéltem magam a poszt apokaliptikus világba.....
Én fogyizok nem kell logisztikáznom.
Már mondtad,ne válogass.
Apokalipszis van.
Sóletböl finomabb az Aldis.
Felkészültem a zombiapokalipszisre.
Komoly gondok lennének itt ugy látom egy valoságos havária esetén. A sok hülye egymást ölné egy felvágottért.
Ez most tényleg ilyen szinten van?
Mert elég vicces....felénk csak a gyogyszertárakban áélnak az utcán is. De mindnél.
Sanyi barátom mindenen pánikol... reggel már röhögve hívtam.....
- Voltál Tescoban kisköcsög?
- Jaja... voltam..... képzeld az egész Tescoban 2 kg rizs volt.... azt is megvettem.... meg vizet....
- Az van a csapban is....
- Áááá de én nem azt szeretem... hazavittem a rizst, Edit rámnéz: megvan még a számla? mert ez nem jó, ki kellene cserélni jázmin rizsre....

Ezért nem szabad fészt nem hogy olvasni, de még csak megnyitni se. Sose, egyáltalán, sehogy, semmiképp
Netet befizetted?
nem tudom mi a gondotok, ez gépről megy.....
Még szerencse, hogy nem használom.
most olvasom különböző portálokon, hogy a féccen már terjed a pánik, a nép elkezdte széthordani a boltokat...
Én is lesegetem azt ha találok olyat amit érdemes akkor jól megvesszük fiamnak.
Ha beszámmíttatja is kap 1,1-t 1,25M-ért barátilag vihetitek tőle, ha előtte elnézést kértek
Akkor én adok értenyóccázat.
Dettó igaz telóról megy melóba. Ráadásul fizetik.
Szerintem előbb hagyná amputálni a bal karját.
Hiába írom neki ha kell meg ma elviszem a ceed kocsit 700ért
Mert ugye aki gyorsan ad az kétszer ad, 1,4 Milla meg már nemhogy reális de már túl is van fizetve
En már délután óta,de az a furi hogy tablettel sem,és belépni tudok csak se ház írás,se valaszt nem lehet írni,se egy nyomorult rakattintas hogy kinek mit írt valaki nem működik,csak mobilról.

Pipi kurvanagy bajban lesz/van.Mar irhatott két oldalt kockás papirra,és semmi.
Érdekes, tegnap este óta én nem tudok asztali gépről belépni csak a telefonról......
Azzal lakik jól mindenki amivel csak akar.