Hallod...te mi a fenére vered magad már megint? Az informatikus három hónapos iskolának csúfolt valamidre?
Légyszíves szállj már le a földre és hanyagold a nagyképű és primitív beszólásaidat. Szerintem itt mindenki magasabban képzett tőled!
Az hogy én milyen jelzőkkel illetlek téged ,nem jelent semmit. Csupán annyit ,hogy mennyit érsz a szemembe! Bármikor leülök veled sakkozni ,vagy egy műveltségi vetélkedőre akár! Ne akar már ebben is alul maradni ...kaptál már eleget szerintem!
Tán...
Ami igaz is lenne, ha lehetne 26-30J energia... de nálunk sajna csak 7,5 van, ott inkább hátrány. Most adtam el a hosszú csövűt 2 hete, ezzel a röviddel már jobbat lövök.
El is hiszem...na nekem nem ilyen komoly volt. De állítólag aki megvette azt mondta,hogy a sertéstelepen ahol portás ,rengeteg patkányt lelőtt vele az ólakban!
Legalább kihasználta a srác
Nekem nincs nyílpuskám de egy haveréval “játszottunk”. Még felhúzni is elég volt!
Egy Lada bontott ajtaját átvitte! De függ milyen a vessző és a hegy! Van olyan hegy ami nagyon brutál...
Ez is faxa nekem a puska verzió volt, ill. meg is van, barátomé lett, lánya lő vele 10 m-es nyílt irányzékost. Én régen versenyeztem vele 40 m-ig, na arra már nem volt ideális.
Áttértem erre: https://vadaszfegyverbolt.hu/w... ez legalább nem olyan buzis, mint a szisszenős PCP-k meg nem is olyan pontos
De semmire sem jó csak vadászati felhasználásra
El is passzolnam mind a hármat..
Légyszíves szállj már le a földre és hanyagold a nagyképű és primitív beszólásaidat. Szerintem itt mindenki magasabban képzett tőled!
Az hogy én milyen jelzőkkel illetlek téged ,nem jelent semmit. Csupán annyit ,hogy mennyit érsz a szemembe! Bármikor leülök veled sakkozni ,vagy egy műveltségi vetélkedőre akár! Ne akar már ebben is alul maradni ...kaptál már eleget szerintem!
Tán...
Legalább kihasználta a srác
Csomó márkás nagyon jó minőségű puskának lényegesebben rövidebb a csöve mint a cseh puskáé
Engem van aki szeressen...
Egy Lada bontott ajtaját átvitte! De függ milyen a vessző és a hegy! Van olyan hegy ami nagyon brutál...
15 méterről a gyurmába nyomkodott réz egyforintosból 10-10 megvolt
Áttértem erre: https://vadaszfegyverbolt.hu/w... ez legalább nem olyan buzis, mint a szisszenős PCP-k