Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Inkább nem szólok mert nagyon ráér,én meg nem.
Atisnál ingább progeszteron - hisztis, mint egy picsa!
Má megin ez a tesztoszteron.
Mi van, nem vetted be még a mai vitamint? mi fáj ennyire?
Ugye?!
Az szétroncsol ahol átmegy...
De ez kemény!
Az enyém is.....
Volt 3 élű hegyem, éles volt mint a szike penge
De semmire sem jó csak vadászati felhasználásra
El is passzolnam mind a hármat..
Áhhh...olyan vadászhegyek vannak hogy beszarás! De van pirotechnikai hegy...füst..minden szar amit el tudsz képzelni .
Hallod...te mi a fenére vered magad már megint? Az informatikus három hónapos iskolának csúfolt valamidre?
Légyszíves szállj már le a földre és hanyagold a nagyképű és primitív beszólásaidat. Szerintem itt mindenki magasabban képzett tőled!
Az hogy én milyen jelzőkkel illetlek téged ,nem jelent semmit. Csupán annyit ,hogy mennyit érsz a szemembe! Bármikor leülök veled sakkozni ,vagy egy műveltségi vetélkedőre akár! Ne akar már ebben is alul maradni ...kaptál már eleget szerintem!
Tán...
Nekem ennyi volt a hegy tuning
Ami igaz is lenne, ha lehetne 26-30J energia... de nálunk sajna csak 7,5 van, ott inkább hátrány. Most adtam el a hosszú csövűt 2 hete, ezzel a röviddel már jobbat lövök.
Azé' ilyen kiba drága most a 7,5J-ban ez a trend, pontosabb, mint a hosszú csövű. Bonyolult lenne elmagyarázni, miért, inkább csak hidd el
Pedig mindenki ezt mondja...hosszabb a huzagolás...pontosabb...stb..stb...
El is hiszem...na nekem nem ilyen komoly volt. De állítólag aki megvette azt mondta,hogy a sertéstelepen ahol portás ,rengeteg patkányt lelőtt vele az ólakban!
Legalább kihasználta a srác
Ne hidd hogy minél hosszabb annál pontosabb
Csomó márkás nagyon jó minőségű puskának lényegesebben rövidebb a csöve mint a cseh puskáé
A szereteted hagyd meg a felvonulásotokra...
Engem van aki szeressen...
Rövid a csöve...
Gondoltam, hogy csak ennyit ad ki az eszed, de sebaj, ilyennek szeretünk!
Nekem nincs nyílpuskám de egy haveréval “játszottunk”. Még felhúzni is elég volt!
Egy Lada bontott ajtaját átvitte! De függ milyen a vessző és a hegy! Van olyan hegy ami nagyon brutál...
Igen ez egy sport pisztoly volt
15 méterről a gyurmába nyomkodott réz egyforintosból 10-10 megvolt
Ez is faxa nekem a puska verzió volt, ill. meg is van, barátomé lett, lánya lő vele 10 m-es nyílt irányzékost. Én régen versenyeztem vele 40 m-ig, na arra már nem volt ideális.
Áttértem erre: https://vadaszfegyverbolt.hu/w... ez legalább nem olyan buzis, mint a szisszenős PCP-k meg nem is olyan pontos
Nem tud számolni csak, a raklap az annyi amennyi