Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A patronos légfegyverekbe érdemes gyári patronokat rakni. Lehetett kapni átalakítót hogy a sima szódás patront is bele lehessen rakni.
Mert a gyári drága...viszont a gyáriban van belerakva fegyverolaj is ,ami keni a csövet minden lövésnél. Legalábbis nekem ezt hazudták..
buzi ez mind
a régi cégnél volt tűzoltó készülék ellenőrzés, volt jó pár darab csak a cég területe 2 hektár, nem kevés bazi nagy van kb mint a csillagok háborújában a a2d2 csipogós kis ördög
aztán elhevertek az étkezdében és kérték a xyz számú készüléket.....
végül csak körbejártak, szerintem lett dobva neki némi kp a zsebbe, vagy csak nem akartak ott ülni 3 hétig
A KMSZ visszavett teljesen...de a MEO baszakodik még mindig. Katalitikus elven működő oltóanyagokat kérdezték legutóbb
Mint mindenhol...ezen is!
láttam egyszer sulis koromban egy metszőgép légtartályát eldurranva, az mtz traktort elborította, azóta nem nagyon szeretem a sűrített levegős dolgokat
azért nem is vettem pcp légpuskát, pedig volt tervben, de kínlódni a palackokkal, töltögetni...brrrr......
mondjuk néha szervizelek 40bar-os kompresszorokat, de levegő nélkül
Veletek szoktak szőrözni?
Nálunk az élő fába is belekötnek.
Soproni cimborámmal beszéltem, hozzájuk meg szólni se mernek.
Ott más a hangnem.
Feláll egy csoport és megy Ausztriába.
80%-ban már Drager PSS 7000 véna rendszeresítve nálunk.
Ennek az ellenőrzésén, paraméterein lovagol a MEO minden alkalommal.
Nektek is már a “szürke” szelepes van? Lehet olyat is kérni amiben beépített óra van már.
Nem durran az olyan könnyen.
Ettől szoktunk legkevésbé tartani.
azért amikor a 300 báros palackkal futkos az ember a tűzbe eleinte biztos párszor bevillan hogy ha ez elpukkan akkor 100 méteres körben elszórja az alkatrészeket
Ez nem túlnyomásos....
Dehogy irigykedek.
Volt már rajtam eleget.
Főleg akkor volt rossz amikor még a légzőpalack nem composit volt hanem acél.
Tudta húzni az ember vállát rendesen.
ha már kórság akkor inkább olyasmi kellene mint anno a fekete halál
nagyjából a fele népességet vitte, pedig akkor lényegesebben ritkábban laktak és nagyságrendekkel kevesebbet és lassabban utaztak
Erősíti az immunrendszert
Pedig sok gazdinak nyalják s pofiját pélsós/kloákás nyelvel!
Kutya nem terjeszti az emberi vírust. Gazdától elkapja, de hatása nincs, és nem is terjeszti.
Esetleg a smacizást a kutyával érdemes kerülni, de azt amúgy is.
Volt már madár, sertés, miért pont a kutya maradjon ki? Kutyája is jó sok embernek van, lehet még jobban pánikolni
Pedig 8 bar-on jól néznél ki - valahogy így:
Ez csak úgy, a jobb hangulatért:
https://www.origo.hu/tudomany/...
Á, azért ne irigykedj nagyon, én is csak poénból elraktam egyet, de nem igazán használható semmire házi körülmények között.
Ahogy mondtad, kell hozzá megbízható táplevegő, szóval az Aldis kompresszorral nem próbálkoznék .
Szívesen segítettem volna a revízióban.
Semmilyen. Csak a ruhát dobálták ki a szavatossági idő lejártával, meg asszem azért mert a csatlakozó már nem felelt meg a szabványoknak.
Pár ember öngyilkos lett úgy hogy a nitrogén palackra dugta rá nem a levegőre.
Akkor az szart se ér
Semmilyen: ez finggal működik.
Palack és álarc milyen van hozzá?