Nem mert mint momdtam egyik kolléga. A parkolo azon oldal csont üres volt, a cimbi meg faszául beállt mellé a szar psa furgonnal mert a családiparkolo szélesebb és.még azért befért rendesen. Nincs elözmény. Ráadásul két roki hellyel kezd a családi rész, oda meg sose áll senki, ergo esélytelen hogy igy volt hely.
A fegyverre vonatkozó szabályaink a piros könyves elvftársak idejéből származnak nem tudom, miért tartottak annyira tőle, hogy a nép kezében fegyver lehessen...
Sajnos a CO2 cuccok többsége elég bazári lett
Igaz a pcp sokkal jobb
Nekem ilyen volt sokáig http://regi.ponggi.hu/index.ph...
A d1 kivitel
Olyan pontos volt hogy 20 méterre szélcsendben egy 6mm lyukba ment az összes lövedék, volt egy angol lövedék amit nagyon szeretett
Haver vett egy d2-est aztán annak 5-6 centis szórása volt, egyszerűen használhatatlan volt
Kellett bele esztergalni egy légpuska csövet hogy lehessen vele lőni
A koronás miatt lefújták a Genfi Autószalont... de jó, hogy már a szállásunk is le volt foglalva 2 hónapja, és 12-én indultunk volna
A buzi IMOT dátumát meg elfelejtettem megnézni, azt hittem, később lesz, és most volt egy hete. Úgyhogy idénre sónézés ennyi volt.
CO-s légfegyver már szinte csak a játék kategóriában van. Sűrített levegős mind... és nem kell olaj bele, az ólom vegyületű skúló pont eléggé siklik a csőben. A zárszerkezetet meg más keni.
Gumis puska beszakítja a hűtő oldalát
Ismerősnek volt ilyen, a bordàt simán töri
Amúgy a 36j felesleges, de a 16j körüliekkel sokkal jobb messzebb lőni
Ehhez a tartásit is viszonylag egyszerű beszerezni
Ha már komolyabb kategória a cél ,lehet jobb otthonvédelmere egy gumis. A puskák nagyon durvák 3-5 méterről. Simán törik a bordát ha a megfelelő lövedéket használod. A belépő modell 55 ezer, az átalakított vadászpuskák 140 ezer körül mocorognak. De ha ki is akarod nyírni a betörőt ,akkor egy jó nyílpuska vagy íj a te fegyvered.
Volt egy CO-s forgótáras pisztolyom nagyon régen. Ahhoz kellett ez az “olajos”patron. Sima legpuskalövedéket lőtt ki ,de lehetett hozzá kapni leválóköppenyes acélmagvas lőszert is. Azt hiszem ez volt a neve...
De ez az acélmagvas nagyon pontatlan volt.
Olyan fiatalember ellenőrzött a múltkor akinek a vállára dobtak 3 csillagot.
Kérdezte, hogy mióta űzöm az ipart, kiderült, hogy még liftezett a faterjába amikor én már felszereltem?
Kiderült, hogy 24 éves.
El is engedte a faggatózást.
van olajos co patron
az a lényege hogy a vele érintkező gumi alkatrészek(már ha van) bírja-e az olajat
pl ami nekem volt az szénsaválló gumi volt(a sima olajálló mbr felhólyagzott kipattogott a co miatt) ellenben az olajat nem bírta vazelinnal kellett ápolni
a pcp meg légtartály 240-300 bar nyomással búvár-tűzoltó stp palackból kell feltölteni a puskán lévő tartályt
vagy pcp pumpa, az se egyszerű mutatvány
Egy vadabb nyílpuska simán átviszi a 2 hektós olajos hordót
A 16j légpuska meg szerintem egy nyulat se tudna kilőni