Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez a vicc....
Egy vadabb nyílpuska simán átviszi a 2 hektós olajos hordót
A 16j légpuska meg szerintem egy nyulat se tudna kilőni
Nem mert mint momdtam egyik kolléga. A parkolo azon oldal csont üres volt, a cimbi meg faszául beállt mellé a szar psa furgonnal mert a családiparkolo szélesebb és.még azért befért rendesen. Nincs elözmény. Ráadásul két roki hellyel kezd a családi rész, oda meg sose áll senki, ergo esélytelen hogy igy volt hely.
Úgy néz ki mint egy sport pisztoly . Vagy az?!
Tudok...megmutatnám szívesen ...a sötét parasztokat hamar leverem!
A fegyverre vonatkozó szabályaink a piros könyves elvftársak idejéből származnak nem tudom, miért tartottak annyira tőle, hogy a nép kezében fegyver lehessen...
Osztrák körút (Disneyland ,legoland,dínópark,vizikastély) szintén ugrott úgy néz ki. Ez ilyen sport!
Sajnos a CO2 cuccok többsége elég bazári lett
Igaz a pcp sokkal jobb
Nekem ilyen volt sokáig
http://regi.ponggi.hu/index.ph...
A d1 kivitel
Olyan pontos volt hogy 20 méterre szélcsendben egy 6mm lyukba ment az összes lövedék, volt egy angol lövedék amit nagyon szeretett
Haver vett egy d2-est aztán annak 5-6 centis szórása volt, egyszerűen használhatatlan volt
Kellett bele esztergalni egy légpuska csövet hogy lehessen vele lőni
... ezért írtam, hogy MÁR nincs ilyen... szövegértelmezésed nulla sakkozni tudsz?
De egy 150 fontos nyílpuskát vehetek bármikor!
A koronás miatt lefújták a Genfi Autószalont... de jó, hogy már a szállásunk is le volt foglalva 2 hónapja, és 12-én indultunk volna
A buzi IMOT dátumát meg elfelejtettem megnézni, azt hittem, később lesz, és most volt egy hete. Úgyhogy idénre sónézés ennyi volt.
16j elég sok országban lehet használni engedély nélkül csak nálunk ilyen buzik
Ahogy említettem kurva régen volt...szövegértelmezés 3.osztály....
Jahh..sakkozni sem tudsz
Aham...azt tudtam. Azt hittem már mindre kiadták.
7,5j alatt nem kell
Felette igen
CO-s légfegyver már szinte csak a játék kategóriában van. Sűrített levegős mind... és nem kell olaj bele, az ólom vegyületű skúló pont eléggé siklik a csőben. A zárszerkezetet meg más keni.
Kell hozzá?
Úgy tudtam a CO-s csúzlikhoz nem kell engedély...legalábbis mikor nekem volt ,nem kellett.
Gumis puska beszakítja a hűtő oldalát
Ismerősnek volt ilyen, a bordàt simán töri
Amúgy a 36j felesleges, de a 16j körüliekkel sokkal jobb messzebb lőni
Ehhez a tartásit is viszonylag egyszerű beszerezni
"semmibe nem nézzük Őket" !!! Ez az igazi emberséges hivatástudatú tűzoltó viselkedés?! Szomorú.
Ha már komolyabb kategória a cél ,lehet jobb otthonvédelmere egy gumis. A puskák nagyon durvák 3-5 méterről. Simán törik a bordát ha a megfelelő lövedéket használod. A belépő modell 55 ezer, az átalakított vadászpuskák 140 ezer körül mocorognak. De ha ki is akarod nyírni a betörőt ,akkor egy jó nyílpuska vagy íj a te fegyvered.
Sok ilyen van tudom...szegények tudják hogy semmibe nem nézzük őket . Egyik kolléga visszakérdezett és csak hebegtek habogtak
Volt egy CO-s forgótáras pisztolyom nagyon régen. Ahhoz kellett ez az “olajos”patron. Sima legpuskalövedéket lőtt ki ,de lehetett hozzá kapni leválóköppenyes acélmagvas lőszert is. Azt hiszem ez volt a neve...
De ez az acélmagvas nagyon pontatlan volt.
Na ennyire nem mentem bele...
Olyan fiatalember ellenőrzött a múltkor akinek a vállára dobtak 3 csillagot.
Kérdezte, hogy mióta űzöm az ipart, kiderült, hogy még liftezett a faterjába amikor én már felszereltem?
Kiderült, hogy 24 éves.
El is engedte a faggatózást.
pcp azért lett volna jó mert egy szelep csere és a 7,5j egyből lehetett volna akár 36j is
van olajos co patron
az a lényege hogy a vele érintkező gumi alkatrészek(már ha van) bírja-e az olajat
pl ami nekem volt az szénsaválló gumi volt(a sima olajálló mbr felhólyagzott kipattogott a co miatt) ellenben az olajat nem bírta vazelinnal kellett ápolni
a pcp meg légtartály 240-300 bar nyomással búvár-tűzoltó stp palackból kell feltölteni a puskán lévő tartályt
vagy pcp pumpa, az se egyszerű mutatvány