Nagyon fasza csak azt nem tudom ezek mire jók? Az airsoft fegyverrel lehet legalább csapatban játszani.
Erre azt mondja a faszi,hogy lakásvédelmi fegyver Egy 12-es sörétes bock replika ami méter hosszú pont nem a lakásban a szűk szobában, lépcsön, folyosón való forgolódásra való Egyébként meg egy ini féle sufni barkács 10 perc alatt éles lőfegyvert csinál belőle Az ilyen faszságokat engedélyezik, de mondjuk egy tényleg valamit érő
elektromos taser az meg ugye tilos
mert a kínai mitől szarab mint más?
Nem 40 évvel ezelőtt vagyunk, hanem most
Kína a világ leg gyorsabban fejlődő nagyhatalma. Valószínű már a leg fejlettebb és a leg gazdagabb is. Pl. amerikának kb. annyi pénze van amennyi kölcsönt vett fel kínától
Kína mindenek felett népességben, fejletségben, gazdaságban, haderőben. Úgy mondják ezt inkább jó jóba lenni vele
én is most megyek el vendégségbe zabálni amikor semmi ízt meg illatot nem érzek
persze most,hogy hazaértem már ilyenkor kezdek jól lenni
Na nem baj holnap összekotyvasztom életem első tatárbífsztekjét azt elrágcsálom pirítóssal
Persze veszélyes helyen lakik
Ilyen darakavaróval adnak még új modelt ki
Normális autókban ez csak egy bajuszkapcsoló
Erre azt mondja a faszi,hogy lakásvédelmi fegyver
elektromos taser az meg ugye tilos
Nem 40 évvel ezelőtt vagyunk, hanem most
Kína a világ leg gyorsabban fejlődő nagyhatalma. Valószínű már a leg fejlettebb és a leg gazdagabb is. Pl. amerikának kb. annyi pénze van amennyi kölcsönt vett fel kínától
Kína mindenek felett
Felkészülni tömegsír kiásásához?
Azt hittem emberről emberre terjed csak
persze most,hogy hazaértem már ilyenkor kezdek jól lenni
Na nem baj holnap összekotyvasztom életem első tatárbífsztekjét azt elrágcsálom pirítóssal
Csontos vagyok
Egyen meg téged, belőlled lehet falni és a szálkákat sem kell kerülgetnie
170
http://youtu.be/0RmTEXfXjQQ;feature=emb_rel_end