A nagy éhezéskor ,az atlétikus testű alfák, a nagy hájas seggű szarokat mentik...akkor IS!
És abba pusztulnak el maximum, hogy másoknak segítenek,kockáztatva a saját egészségüket ! Az ilyen nagypofájú majmok meg otthon ugatnak.
Úgyhogy ha kérhetném.... kuss!!!
van egy fasza kecském meg 5 tyúk, kutya is van vagy 30 kiló
kaja miatt nem aggódom mellettünk van a tehenészet 300 méterre van kb 150 tehén
kiszaladok a rétre egy rambókéssel aztán hozom is az egyik jószág futóművét
most néztem nemrég hogy az asszony megetetett a buzi tyúkokkal vagy 30 kiló kukoricát
szóval veszélyben a másfél éves puliszka projekt
azért rendelek 10 kiló fehérje port, sokáig eláll, aztán ha tényleg gebasz lesz ne veszítsek sok izmot
de ilyen lisztet meg a fasz tudja miket vesznek feleslegesnek tartom
Ennivalo nelkul 3-4 het szar erzes de nem halsz bele, cssk kibaszott sovany es gyenge leszel, viz nelkul 2,3 nap max, es ekkora gebasz csak halálosabb virus miatt lenne.
Amugy vicces de egy nagy ehezeskor az atletikus alfak pusztulnak ki előbb.
Nem lesz itt világvége, senki nem arra készül. Viszont egy 2 - 4 hétig tartó karantén simán előfordulhat bárhol, amikor nem biztos hogy lesz bármiféle (vagy legalábbis megfelelő) ellátás.
A népeket kurvara nem értem,félünk a vírustól felvásárolják az összes lisztet,de 40 üzletet járunk végig,most a mekdönciben meg lépni nem lehet annyi az ember.Nem kerülni kéne a nagy csapatokat .
úgy néz ki mégsem fogom enni mert addig vártam hogy kihűljön amíg bealudtam, most meg kár nekikezdeni
nem vagyok a 4 órás keléshez szokva aztán gyors kibukik a szervezet
És abba pusztulnak el maximum, hogy másoknak segítenek,kockáztatva a saját egészségüket ! Az ilyen nagypofájú majmok meg otthon ugatnak.
Úgyhogy ha kérhetném.... kuss!!!