A képet nem rakom ki ,mert az személyiségi jogokat sértene.
De hogy el tudd képzelni körbeírom neked...
Nos...
Olyan mint a f...om ,csak nem annyira daliás!
ott álltam melletted vazzeg már az árnyékomtól remegtél, hát ha még hozzád szólok
amúgy meg olyan édesen csevegtél avval a meleg csávóval hogy vétek lett volna megszakítani
baszod egyszer találkoztunk inkább elbújtál a sorok között
2 méteresen is iylen gyáva vagy
Csak be kellett volna mutatkoznod,hogy ini vagyok az sm fórumról
persze ha élőben láttalak volna azóta még lehet a regisztrációmat is töröltem volna (ha lehetne)
Ma egyébként egész jó napom volt ezt muszáj elmesélnem szóval
Csepelen jártam aztán mondom kajálok valamit hát megláttam,hogy csepel pláza Mondom pont fasza
Bemegyek szürke melegítő alsó, felső, pók has azon ülő feket övtáskával.
Mivel tudom hogy az ilyen helyekre mindíg fentre a mozi mellé rakják a kajáldát megyek is a lépcső fele( mozgólépcső nem üzemelt )
Hát nem volt nagy tömeg Így már messziről látom, hogy egy kis picsa a folyosón lévő púlt mögül kiszúrt magának. Ezek azok akik ilyen parfümöt meg kávét meg mindent sz.rt árulnak. Leszólítgatnak hülyeségeket kérdezgetnek. Tehát ismerem ezt a nézést. tudtam ahogy mellé érek én leszek a következő áldozat ilyenkor mindíg felemelem a kezem és intek, hogy nem érdekelnek a sületlenségek
Nos éppen lendíteném fel a kezem, hogy meg se szólaljon amikor sugárzó vigyorral az ajkán megszólal a kis picsa
- Szabad megkérdeznem Ön milyen telefont használ? Hát én úgy megörültem ennek a kérdésnek azonnal reflex szerűen rávágtam, hogy:
-persze (láttam a kiscsaj vidám arcát azt hitte madarat fogott ) Persze csak a tépőzár oldásának hangját hallotta, ahogy előkapom a nókiámat
- ilyet-e
Hát azt a megdöbbent arcot látnotok kellett volna fordította el a fejét és szólította le a következő delikvenst
Szerintem negyed óráig röhögtem
De hogy el tudd képzelni körbeírom neked...
Nos...
Olyan mint a f...om ,csak nem annyira daliás!
mamlas tudom hogy néz ki...már megtaláltam sajnos
Nincs kizárva
amúgy meg olyan édesen csevegtél avval a meleg csávóval hogy vétek lett volna megszakítani
kerek 170 vok de má énb is összefelé megyek
most ahogy öregszem szerintem már 190 se vagyok, kezdek töppedni
Ma már írt ide...
2 méteresen is iylen gyáva vagy
Csak be kellett volna mutatkoznod,hogy ini vagyok az sm fórumról
persze ha élőben láttalak volna azóta még lehet a regisztrációmat is töröltem volna
Csepelen jártam aztán mondom kajálok valamit
Bemegyek szürke melegítő alsó, felső, pók has azon ülő feket övtáskával.
Mivel tudom hogy az ilyen helyekre mindíg fentre a mozi mellé rakják a kajáldát megyek is a lépcső fele( mozgólépcső nem üzemelt
Hát nem volt nagy tömeg
Nos éppen lendíteném fel a kezem, hogy meg se szólaljon
- Szabad megkérdeznem Ön milyen telefont használ?
-persze
- ilyet-e
Hát azt a megdöbbent arcot látnotok kellett volna
Szerintem negyed óráig röhögtem
ha viccesen jellemezni kellene akkor azt mondanám akkora mint egy tacskó ülve