Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

belenézni neked is menni fog, a sportgépek eleje nincs túlbonyolítva
jó eséllyel valami célszerszám kelleni fog, nekem is kellett egy jó hosszú imbuszkulcsot hekkelni anno az fz-hez
Nem.a megfelelő választ adtad
Nem pont ez a gond..........a tanárnővel
Na épp arra keresek szakembert mingyá két párba is belenézhetne
nekem amúgy nincs vele bajom.... anno megtalált privátban is, hogy bántjátok... miután azt mondtam, ne tolja túl és nem fog kapni, utána letiltott....
Bezzeg ha nem ilyen amorf formája lenne hanem csini homokóra akkor egyből jobban szeretné mindenki
Cicanaci, kanna kitolva és úgy menne a szelfi
Beszéltek itt össze vissza, ahelyett hogy megtanulnátok, hogy kell felkészíteni egy motort a szezonra.....
Bele kell nézni sötétben a teloszárba...
https://www.sportmotor.hu/albu...
Úgy tudsz dicsérni, mint senki más
A Hondán azt az elbaxott lecsiszolt pókháló mintákat nem tudom, ki találta ki - de biztos ugyanaz, aki az ordenáré kipufogót. Sztem a Szutyóki szebb annak csak a lámpája nem tetszik, de ma ilyen mind
Nem versenyeztünk! Jól megy ez is, az is
Most volt az első "komolyabb" karika a suzukival (160km)
Az erejével nincs gond
Csak még szokni kell, hogy ez 6.ban is megold mindent
70től se tétovázot, de 150nél már elengedtem a gázt

De ma sikerült lefuladni vele
Egy hangya fasznyit húztam a gázt, és rá engedtem kuplungot
Bezzeg ha nem nyúlok a gázhoz, akkor meg emeli a fordulatot

Majd belejövök
Azért a rend kedvéért lenyomtad a Phantommal a rondàt? Ugye?

Szerintem is
Mind a kettő szép motor
Ezek városiak teeee
Az meg haggyan, ez teny, csak ar a plexi.
CB 1000R-es vagyok, még a "régi" típusból.... de , hogy SZEBB LENNE BÁRMINÉL EZ AZ ÚJ????
Kérem kapcsolja ki,
én ezt NEM vállalom!
értem én ,hogy 140 ló, meg minden, de miért ilyen RONDA???:)
Szép is, igényesebbek a részletei!
Nekem szutyukira tellett
Megvagyok elégedve vele
Durva hogy mennyivel szebb a CB
Nahh mindenki motorozot
Nem is volt vészes az időjárás
Élesztő nem is kell, kovászt kellene csináljon az ember, az időseknek ez alap kellene legyen
Az eladók mondták ma ,hogy két nyugdíjas mama összeveszett az utolsó liszten. Az egyik bosszúból inkább kiszakította a zacskót, nehogy a másik vigye el. Akkora barmok az emberek. A Liszt-élesztő jelenség az öreg nyugdíjasokra jellemző inkább ,na meg a szegényebb emberekre. A gazdagok mást vesznek...
De három lábon döcögni fog!!
,
Pörköltnek sem rossz!
Legalább most a kereskedők megszabadultak a felesleges árútól a nemsokára lejáró liszttől pl! ! Érdekes módon olyan beírást nem találtam aki az elbutulást lassító megakadályozó élelmet keresett volna??!