Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor faszé nem erre változtatják a neveiket erre nem németh,horváth,tóth kanalasról?
Nem vagyok dzsibu.
Szerszámkovács a szakmám.
Én ezt azért megkérdőjeleznèm, hogy a kovácsság egy ősi cigány szakma. Nem Kovács a vezetéknevem de számomra hihetetlen hogy ez egy cigány ősi szakma lenne. Oké, most is szeretik a fémeket de azért na...
Annak idején de.... voltak olyan szakmák, amiket szinte csak cigányok csináltak. Csak a társadalmunk leszoktatta őket a munkáról Mátyás király anno még parancsba is adta, hogy pl a szebeni cigányokat tilos basztatni, mert ők kovácsolták nekik a fegyvereket.... akit pl Kovácsnak hívnak, csak tudja, hogy ősi cigány mesterségről kapta a nevét.... és még sok ilyen van...
Igen , az!
Amiről te beszélsz, az a liberalizmus....
Nem is azért jöttek ide a cigányok eleve, hogy dolgozzanak!
Ha így nézzük mindenki migráns, volt pár kisebb nagyobb költözködés az elmúlt pár ezer évben
Amíg nem a migrációval van gond hanem a kivitelezéssel
Mert aki most árad ide az nem migráns hanem csak egy ingyenélő
Kb mint a cigók nálunk akik bárhova mentek sehol sem akartak dolgozni
Most méééé? Demokrácia van, nem? Mindenki szabadon lehet hülye is! Pálinkásat belétek is nedves motorostársak!! A tiétekbe is! Na de komolyan: Itt most észak felől szakadozik felfele és nem lefelé! Keleti irányban már látszik egy kis kékség is!
Ami nincs
Mármint biznissssz
Elvette az eszét a lisztbiznisz
Meg is kommentált 1 napnyit 1 óra alatt gyorsan... sztem picit el is kapkodta, a kifejtősek nem érték el a szükséges terjedelmet
Persze, hogy több van "belőlük" - keresztanyád is migráns, csak ő valamivel korábban kelt fel!
Köszönöm, nem!
Lehet szalonnát meg húst akar adni neked, ha adsz neki egy kis lisztet....
Itt mindenkii hülye? Teljesen elrontotok.
Ha rajtam múlik, biztos.
Lisztet cseréljek húsra, kolbászra, sonkára?
Megütött valaki Pipi, hogy félrebeszélsz?
ki?
Na ezért egyen meg téged
a lisztet most még viszik mint a cukrot
de legalább válaszoltam már nem tudom mi volt a kérdés nem voltam hétvégén és nagy adathalmazt kellett most feldolgoznom
majd megkérdezem a keresztanyámat 70-ben költözött ki.
mindenesetre szerintem a migráncsok nem eszik pedig elmondása alapjána abból már több él kint mint belőlük
Rád fog rohadni az a pár kiló liszt