Én ezt azért megkérdőjeleznèm, hogy a kovácsság egy ősi cigány szakma. Nem Kovács a vezetéknevem de számomra hihetetlen hogy ez egy cigány ősi szakma lenne. Oké, most is szeretik a fémeket de azért na...
Annak idején de.... voltak olyan szakmák, amiket szinte csak cigányok csináltak. Csak a társadalmunk leszoktatta őket a munkáról Mátyás király anno még parancsba is adta, hogy pl a szebeni cigányokat tilos basztatni, mert ők kovácsolták nekik a fegyvereket.... akit pl Kovácsnak hívnak, csak tudja, hogy ősi cigány mesterségről kapta a nevét.... és még sok ilyen van...
Ha így nézzük mindenki migráns, volt pár kisebb nagyobb költözködés az elmúlt pár ezer évben
Amíg nem a migrációval van gond hanem a kivitelezéssel
Mert aki most árad ide az nem migráns hanem csak egy ingyenélő
Kb mint a cigók nálunk akik bárhova mentek sehol sem akartak dolgozni
Most méééé? Demokrácia van, nem? Mindenki szabadon lehet hülye is! Pálinkásat belétek is nedves motorostársak!! A tiétekbe is! Na de komolyan: Itt most észak felől szakadozik felfele és nem lefelé! Keleti irányban már látszik egy kis kékség is!
majd megkérdezem a keresztanyámat 70-ben költözött ki.
mindenesetre szerintem a migráncsok nem eszik pedig elmondása alapjána abból már több él kint mint belőlük
Amíg nem a migrációval van gond hanem a kivitelezéssel
Mert aki most árad ide az nem migráns hanem csak egy ingyenélő
Kb mint a cigók nálunk akik bárhova mentek sehol sem akartak dolgozni
Mármint biznissssz
Lisztet cseréljek húsra, kolbászra, sonkára?
Megütött valaki Pipi, hogy félrebeszélsz?
mindenesetre szerintem a migráncsok nem eszik pedig elmondása alapjána abból már több él kint mint belőlük