Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor is utálom a franciákat!
Nem? Az elsők között árultak el és álltak át mert földet ígértek nekik amit meg is kaptak és elég sokat harcolásztunk velük isonzónál.
Nekem még a gondolata is hányingerkeltő! De az olaszok legalább nem játszották az eszüket velünk szemben!
Az olaszok több csigát esznek, mint a franciák....
Trianon miatt, utálom a franciákat!!Ha Amerika bele nem szól, elvették volna az egész Országunkat! Utolsó féreg népség, a csigát a macska sem eszi meg!
Gázos autóknál az gázinjektoron lehet állítani, ott lehetne úgy nevezni, hogy injektor szinkron.....
Injektor szinkron....
OMG!
Mert nem az injektort állítod hamem a fojtószelepeket és abból motornál több van autókban jellemzően egy ezért nem is hívják injektor szinkronnak hanem fojtószelep szinkronnak, amúgy eccer autónál is állítottam.........valami ezeréves usákos óriás volt 2 karbival.
nekem ma 100 elég volt ,naná, hogy akkor kezdett el esni, mikor mentem , sebaj...
megvan vhol a száma, majd rácsörgök, Sirokba am ki szokott menni alkeszkodni/puncit vadászni, leginkább én is ott találkoztam vele
Vagy csak nincs a kóterben wifi....
Nálam ez a favorit.
Mellette, biztos adtam volna a enni a gatyának
http://youtu.be/6I637NNHieY
A lényeg, jól van. Üdv neki ha látod!
tavaly nyáron beszéltem vele, már akkor azt monta, h leszokott az sm-ról
edte van holnap meló, faja lett a nyenyőce, lehet neki baszatni kemény 40-el.
Jó de akkor inkább E30 M3 cigány (Varga Zoli) stílusában!
Vagy azért a 3-4 pénzért már rendes használt 6 hengeres 5-ös dízel béjemvéket lehet venni és nincs bennük még 300 ekm se
Nagyon vad .
Sziaaa, mizujs?
Ja, már csak az árát kellene összeszedni valahogy. A héten kitöltöttem életem 3. lottóját, de csak egy egyesem lett. Pedig nagyon bíztam...
akkor vegyél ilyet kolbászzsírmetálba jól kinéz.
Nezd ezt is....... Hogy ez hogy vonyít........

http://youtu.be/rBnkpN0UXv4
Nem lehet kapni - már fél évre igazolják vissza őket, ráadásul addig lesz egy közel 10%-os áremelés is. Be van jelentve.
Az meg sok érte, nem kicsit.
Nemhogy szutyukit venne.
Rakattantal a csigaevő lomra.