havertól meg tudom rendelni, itt lakik mellettünk egy házzal, de bonyolultabb
pl múltkor nem jó szelepfedél tömítést hozott mert a rendszer azt írta ez is jó hozzá de mégsem, bárdiban meg egyből látom hogy mi kell nekem aztán plusz egy napot állt a kocsi emiatt
telefont meg basszák felvenni az irodában hiába hívogatják őket
Persze, hogy nincs.... rájöttek, hogy egymásnak adja a nép a cégneveket, de a bardi az nagyker alapból..... neked ott van a kisker....
Ezért kell haver, akinek cége van, felhívják és visszaigazolja, hogy neki kell.... máris van 49%, ha hó a cég
nem már régen midn a 3 at és nyilvánosra van állitva de a videok fülnél ha rákeresek nem hozza be a saját videoim között meg ottvan mind a 3 om
nem értem
mondjuk mire lejutok az aknába az 5 perc
fasza fa létrám megette az idő, kellene egyet hegeszteni de sosincs erőm elkezdeni
a deszkát is ki kellene cserélni mert némelyik már nagyon recseg ha rálépek csak a csok miatt elég drága lett a faanyag
Én ezt aknából negyed óra alatt kicseréltem
Az elejét még inkább elvittem szervíz
Az audit meg kompletten szerviz meguntam a küzdelmet pár ezres miatt
Buzi Bárdi se ad már úgy alkatrész mint régen egy ideje nincs bemondas alapon 50% kedvezmény
Kínában van szar termék nagyon olcsón. Van jó termék olcsón. És van profi termék nem túl drágán
És mindezt árulják egy-két árkategóriával feljebb itthon(és máshol is)
Pl 5 ezer forintos bicska 12 ezerért
Vagy épp a 300 forintos telefon töltő 2800ért
pl múltkor nem jó szelepfedél tömítést hozott mert a rendszer azt írta ez is jó hozzá de mégsem, bárdiban meg egyből látom hogy mi kell nekem aztán plusz egy napot állt a kocsi emiatt
telefont meg basszák felvenni az irodában hiába hívogatják őket
Ezért kell haver, akinek cége van, felhívják és visszaigazolja, hogy neki kell.... máris van 49%, ha hó a cég
https://ferfiakjatekboltja.hu/...
nem értem
Most töltötted fel?
fasza fa létrám megette az idő, kellene egyet hegeszteni de sosincs erőm elkezdeni
a deszkát is ki kellene cserélni mert némelyik már nagyon recseg ha rálépek csak a csok miatt elég drága lett a faanyag
Az elejét még inkább elvittem szervíz
Az audit meg kompletten szerviz meguntam a küzdelmet pár ezres miatt
Buzi Bárdi se ad már úgy alkatrész mint régen egy ideje nincs bemondas alapon 50% kedvezmény
És mindezt árulják egy-két árkategóriával feljebb itthon(és máshol is)
Pl 5 ezer forintos bicska 12 ezerért
Vagy épp a 300 forintos telefon töltő 2800ért