Hagyd a fenébe, szerintem senki nem feltételez ilyesmit. A hitelt mindig irom, nem ördögtől való. Van amikor szükséges, van amikor célszerű, józan ésszel körültekintően fel lehet venni. Van akinek nem való, ismerősök közt is van ilyen. Egyszerűen nem tudnak bánni a pénzzel.
En nem tartom problemanak a hitelt, foleg ugy hogy tenyleg pitlak kamatra adjak a motorra.
Siman mondanam hogy hitelbe lenne. De konkretan nem abbol van.
Es neeeeen, nem szipolyoztam ki az oreg bacsit a szomszedbol,.
Sot a nagynenem gyerekeinek a tanittasara szant penzt se csaltam ki toluk.
Mondjuk engem az se érdekel ha hitelre van, nem én fizetem vissza a pénzét meg mindenki ugy osztja be ahogy akarja. De láttam már nem egy nagyhangú embert a környezetemben, akik soknak gondokták magukat. Illetve az egyik az is volt fénykorában. Na, az hajléktalanként végezte és ugy is halt meg a biztos egzisztenciából. A másik él, lassan már fogy az adóssága, de nevetséges volt látni a nagyistenkirályt évek multán csicskaként futni a még csucson maradt cimborája audija mellett aki adott neki törlesztésbe melót épitkezésen.
Alapjábanvéve biztos vagyok benne hogy nagyrészére biztosan nem lenne szükségem, de ha már van elfér, de ami mégsem azt mindenképp neked utalom pipinek kár mert már mosr is évtizedekkel van lemaradva, meg zolinak sincs hitele, így neki se kell
nekem van egy haverom annak az ismerőse olyan igazi dinkóci fajta. Voltam vele egyszer horgászni én is hát véigröhögtük a 3 napot a sztorikról amit mesélt az az igazi hülyegyerek Volt vagy 15 évvel ezelőtt bement kecsóra a toyotaszalonba Tesztvezetés stb. Kipróbált vagy 3-4 tipust aztán úgy döntött az avensis lesz az Ő autója
Hát a kereskedő dörzsőlte a markát az egyik legdrágább model. Mindent megbeszéltek, eltöltött vagy másfél órát a szalonba Az összes extrát kérte a színe is ki lett választva minden
Aztán a vége felé kérdezte a kereskedő, hogy, majd hogy óhajtja kiegyenlíteni a számlát. Mondta a srác, hogy átutalással
Elmondta, hogy nagyobb összeget vár a számlájára ugyanis idefelé jövet kitöltötte a lottót
Nem tudom. Valami motoros lehet.Nem sok ember van aki latott, ismer. Max 10-15.
De igazabol 3 tetelbol allt a motor ara. Egyik se szegyellnivalo, legalis, barmikor leirnam csak kivancsiva tett mit hallott. Es neeeeeee, nem hitel.
te csak fizesd vissza a most meg lévő lomod hiteljét azon legyél
Most már legalább értem miért vettél 1 hengerrel kevesebbet a szokásonál ennyi hitelt tudtál csak fel venni
Siman mondanam hogy hitelbe lenne. De konkretan nem abbol van.
Es neeeeen, nem szipolyoztam ki az oreg bacsit a szomszedbol,.
Sot a nagynenem gyerekeinek a tanittasara szant penzt se csaltam ki toluk.
Hát a kereskedő dörzsőlte a markát az egyik legdrágább model. Mindent megbeszéltek, eltöltött vagy másfél órát a szalonba
Aztán a vége felé kérdezte a kereskedő, hogy, majd hogy óhajtja kiegyenlíteni a számlát. Mondta a srác, hogy átutalással
Elmondta, hogy nagyobb összeget vár a számlájára ugyanis idefelé jövet kitöltötte a lottót
De igazabol 3 tetelbol allt a motor ara. Egyik se szegyellnivalo, legalis, barmikor leirnam csak kivancsiva tett mit hallott. Es neeeeeee, nem hitel.
Es hogy biztos kozos ismeros a forras.
Most már legalább értem miért vettél 1 hengerrel kevesebbet a szokásonál