Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezt sajnos már senki nem tarja be és fogadja el. Meg van még jó néhány ami inkább a hölgyekkel kapcsolatos, de már hölgyek se nagyon vannak.......
Az később derül ki......
Ez is azt mutatja, nem tanultál jómodort - ezt eddig is tudtuk
Vírussal vagy vírus nélkül?
Megjött egy kicsi kinai kütyü, már tesztelgettem. Van 3.5 füles kimenete, plusz bt-on keresztül telóról bármit alá tudsz tenni, pl zenét. Meg számomra feleslegesen van rajta négy beállított torzító, bár a vau-vau még jó lehet.....
Ha így csinálnék,már rég nem beszélnék veled te majom
Mit rágódtok ezen a kézfogáson... pedig egyszerű a megoldás: rangban, tekintélyben és korban magasabban kell lenni, és akkor nem hadonásznak az orrod előtt - azzal kezelsz, akinek te nyújtod... persze alacsony IQ társaságban ezzel nincsennek tisztában sokan de öket lehet oktatni: lazán keresztülnézni rajtuk Ettől nem lesz az ember népszerű
De legalább valahová jók lesznek...nem úgy mint...
Na..én itt is így vagyok
én úgy szoktam mondani, távolról szabad szemmel is jól látható....
Hamar magára maradna a világban
Egy tetemesebb összeg köszönéskor
én minden nap megsértődnék
téged mi az ami nem sért?
De utána még jók lesznek a tv valóság show-iba, a mutatós kockahassal.
na mától duplájáért adom a lisztet
Egyébként a kamuhírt én dobtam be a netre a világtérképen még nincs fent a piros pöty
Csak egyszer sértődik meg ha nem markolod meg a szaros ujjait, nem ér meg ennyit? Régebben népszerűséghajhász voltam én is, ma is zavar ugyan, ha utálnak, de már túl teszem magam rajta mert már jobban érdekel az én kényelmem.
Na gyerekek, ha valaki nem akar a hiszti miatt pénzt átvenni, csak szóljon, megoldom szerény, de nem sértő összeget bármikor elfogadok
Wilder is így ment be...
Nyilvánvaló volt, hogy ideér... a karantén intézkedések nevetségesek. Ez nem Vuhan

Rég itt van...komolyan azt hitted ide nem fog terjedni?
Te inkább ne próbáld meg cica
Igen, láttam a TV-ben, hogyan készül a B alfa Fogj egy Alfát, és jól verd meg
Nesztek bammeg, mi sem ússzuk meg.
(Indulok a Teszkóba vásárolni...)

https://index.hu/techtud/2020/...
A seggem is megmosom szarás után...alap...