Miért lenne seggszagú érdekes embetek élhetnek felétek. Ráadásul akkor gondolom semmihez nem érsz amit valaha emberi kéz érintett
Neked nagyon nehéz életed lehet
Mit csinál a 30 kiló lisztel az aki eddig egy év alatt elhasznált 2 kilót?
Plusz az aki most simán kipattint fel évre való konzerv liszt,tészta és élesztő árát az pont nem ezekkel eszi degeszre magát.
Majd megnézném hogy milyen képpel nyeli a globus löncshust vagy a szlovák töltött káposzta konzervet,meg dagasztja a kenyeret.
Nálunk egy hete tábla van, hogy kerüljük a kézfogást (ennek igen örülök bár két kolléga már megsértődött rám ) a portán minden sofőrnek kesztyűt adnak és az irodákban nem vehetik át az okmányokat ha a sofőrön nincs rajta meg ilyenek, mondjuk sok a külföldi, szomszéd cégnél a portán nekünk is ki kell tölteni minden belépésnél egy űrlapot amin azokat kérdezik, hogy az utóbbi pár hétben merre volt fuvarban a sofőr és ha szerintük veszélyes helyen akkor nem mehet be a cég területére, hiszti nem hiszti, de már alkalmazzák.
Ma egy cégnél jött a targonyás és kezet akart fogni mire mondtam, hogy bocs, de beteg vagyok így inkább kihagynám mire meghallotta egy kisfőnök öreglány és rögtön elkezdett kérdezősködni, hogy mi bajom van, van-e lázam, torkom fáj-e meg ilyenek és mondta, hogy vonuljak be a karantén szobájukba, vazz már ilyen is van, nyilván nem tettem meg mondván csak kamuztam a betegséget, hogy ne kelljen kezet fognom, de alig akart elengedni......
a lényeg ugyanez
A kérdés majd csak az, hogy járványszezonban ez afajta minden évben lesz
szerintem a 3-ik szezonban már nem fogok túl sok lisztet eladni
Egyrészt nem lesz kinek, másrészt a maradék már úgy hozzászokik, hogy nem fog spejzolni
ez a dolog megfoghatatlan Mint ahogy a sima nátha is. Az is végigsöpör az egész világon azt egyszer csak kifullad. Ha nem fulladna ki saját magától egy ilyen akkor náthával születnénk.
Azt tudtátok, ha a repülőn 2 ülésnyi távra ültök betegtől, már kockázati csoportba estek? Egy repülőn, amin belső levegő keringtetés van, órákon keresztül... ennyit tud az ANTSZ.
A karantén rendelkezések is egy vicc...
Neked nagyon nehéz életed lehet
Plusz az aki most simán kipattint fel évre való konzerv liszt,tészta és élesztő árát az pont nem ezekkel eszi degeszre magát.
Majd megnézném hogy milyen képpel nyeli a globus löncshust vagy a szlovák töltött káposzta konzervet,meg dagasztja a kenyeret.
http://hikersbay.com/climate/c...
A kérdés majd csak az, hogy járványszezonban ez afajta minden évben lesz
szerintem a 3-ik szezonban már nem fogok túl sok lisztet eladni
Egyrészt nem lesz kinek,
Be vagy sz.rva a kornavírustól mi
A karantén rendelkezések is egy vicc...
http://youtu.be/L778VC5ynxU;t=354s
Cliót akar,menthetetlen.