Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mondjuk az kerdeses hogy mit kezdesz mondjuk a bevasarlokocsival.
Ráadásul többségük sütni se tud
Miért lenne seggszagú érdekes embetek élhetnek felétek. Ráadásul akkor gondolom semmihez nem érsz amit valaha emberi kéz érintett
Neked nagyon nehéz életed lehet
Mit csinál a 30 kiló lisztel az aki eddig egy év alatt elhasznált 2 kilót?
Plusz az aki most simán kipattint fel évre való konzerv liszt,tészta és élesztő árát az pont nem ezekkel eszi degeszre magát.
Majd megnézném hogy milyen képpel nyeli a globus löncshust vagy a szlovák töltött káposzta konzervet,meg dagasztja a kenyeret.
Nem vagyok népszerű az tény, de egészséges és nem seggszagú a tenyerem......
Látod, ez a hiábavaló viszolygás is csak bonyolitja az életed
Nálunk egy hete tábla van, hogy kerüljük a kézfogást (ennek igen örülök bár két kolléga már megsértődött rám ) a portán minden sofőrnek kesztyűt adnak és az irodákban nem vehetik át az okmányokat ha a sofőrön nincs rajta meg ilyenek, mondjuk sok a külföldi, szomszéd cégnél a portán nekünk is ki kell tölteni minden belépésnél egy űrlapot amin azokat kérdezik, hogy az utóbbi pár hétben merre volt fuvarban a sofőr és ha szerintük veszélyes helyen akkor nem mehet be a cég területére, hiszti nem hiszti, de már alkalmazzák.
Hiszti van.
Hát igen,vuhant tartomány kb 1-9 fok van.Pont mint nalunk.

http://hikersbay.com/climate/c...
Ma egy cégnél jött a targonyás és kezet akart fogni mire mondtam, hogy bocs, de beteg vagyok így inkább kihagynám mire meghallotta egy kisfőnök öreglány és rögtön elkezdett kérdezősködni, hogy mi bajom van, van-e lázam, torkom fáj-e meg ilyenek és mondta, hogy vonuljak be a karantén szobájukba, vazz már ilyen is van, nyilván nem tettem meg mondván csak kamuztam a betegséget, hogy ne kelljen kezet fognom, de alig akart elengedni......
tőlem lehet az is egyik helyen sem voltam még
a lényeg ugyanez
A kérdés majd csak az, hogy járványszezonban ez afajta minden évben lesz
szerintem a 3-ik szezonban már nem fogok túl sok lisztet eladni
Egyrészt nem lesz kinek, másrészt a maradék már úgy hozzászokik, hogy nem fog spejzolni
Hát igen..Kínában ,Vietnámban kurva hideg van...
Nem kifullad,melegebb lesz az időjárás,ez kinyirja,mint az influenzát is.
Inkább azt jelzik, hogy kevés vagy semennyi a jatt a plusz cumóért vagy csak úgy.......no meg karikor se volt semmi....
Koreaiak általában jobbak,de ez tud hegeszteni is.
ez a dolog megfoghatatlan Mint ahogy a sima nátha is. Az is végigsöpör az egész világon azt egyszer csak kifullad. Ha nem fulladna ki saját magától egy ilyen akkor náthával születnénk.
eddig te a 30 kilós kínai lányokat preferáltad, ez most itt egy 45 kg-os orosz
Be vagy sz.rva a kornavírustól mi
Azt tudtátok, ha a repülőn 2 ülésnyi távra ültök betegtől, már kockázati csoportba estek? Egy repülőn, amin belső levegő keringtetés van, órákon keresztül... ennyit tud az ANTSZ.
A karantén rendelkezések is egy vicc...
csak 3M-es lemezt tudok adni olyat használok
Kedvenc hegesztőm.

http://youtu.be/L778VC5ynxU;t=354s
Én szeretnék, de lehetetlenség.....Ráadásul kiváló barométer is..
Elég baj az.
Az nem is igazi kátéjem különben viccvót
Neki minek?
Cliót akar,menthetetlen.