Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vwgyé babócát azt viszed mint a szatyrot ha kell a hónad alatt.
Bár azt hiszem, hogy a szűk helyen parkolás, tolatgatás ezzel sem volna egyszerű....
Aha!
Kapuzárási?
Magyar utakra?
Gondold át, ha nyersz!
Ha a múlt héten én nyertem volna az ötöst, akkor lehet hogy nem csoffadt Swiftet és Clio-t nézegetnék:
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Inkább rúgjon meg egy kutya, mint egy ló
Persze, veszélyes a kutya, és ez a saját véleményem, mert jobban tartok a lovaktól.
pedig ezt simán elhinnénk
A kutya az egyik legveszélyesebb!
https://24.hu/tudomany/2018/06...
meg barát Pl. minden hülyeségedet megbocsájtanék és elmondanám, hogy természetesen neked volt igazad
a nyűg az ingyen sem kell
A legfontosabbat majdnem elfelejtettem:
Viktorunknak is rendezném a hitelét.
Egy miniszterelnöknek mégsem legyen már tartozása egy bank felé.
Hogy mutat így példát, hogy 45ezer forintból meg lehet élni?
Tartok a lovaktól, már egy barátomat és egy ismerősömet halálra rúgott ló.
De velem lehet beszélni
A babszit hagyd ki!
Á M E N!
Lovakat is befogadnál?
Úgy sem 100%. Egyrészt a befektetések nem biztos, hogy egyből hoznak, másrészt senki sem bírja ki, hogy ne kezdjen költekezni (végülis igaza van - ha megnyeri egy 40-50 éves, az mire várjon?) Egy ekkora vagyon menedzseléséhez egy megbízható és hozzáértő csapat kell, azt honnan aksztasz le hirtelen? (jelentkező biztos lenne! )
Meg aztán egyből annyi barátod, elfeledett rokonod, befektetési tanácsadód lenne
Én nem vagyok kutyás, de mégis ezek közül az a legjobb 5let!
Valóban fel kellene készülni rá maximálisan.
Ezért is húzzák a kifizetést, felajánlanak pszichológust stb....El kell fogadni a segítséget minden téren.
Egy amerikai üzletember azt tanácsolta, hogy a tőkéhez ne nyúlj!
Amit a befektetések termelnek bevételt, abból adakozz családnak, barátoknak.
Ha valaki már ezt az egy tanácsot próbálja betartani, nagy esélye van, hogy nem tűnik el a süllyesztőbe.

Ja, és kutyamenhelyeknek.
Sztem ne akarjátok annyira azt az 5 milliárdot. Tönkre tenné a jelenlegi életeteket Átlag ember nincs erre felkészülve - és itt az átlagot úgy értem, hogy nem kicsi korától beleszokott a korlátlan vagyonba.
Persze van mód: fel kell kerekedni, és elköltözni egy másik országba ahol nem ismer senki.
Hú, gyerekek, miből maradtam ki este Az idióta B Alfánk megint ámokfutott
Sajna nem követhettem a beírásokat, mert anyámmal élek, és nézni kellett az Isaurát, utána betoltam a Babettát az ólba, és megetettem a macskát
Vannak terveim
Többek között egy hatalmas farm, tele befogadott kóbor kutyákkal.
A gazdájukról is szeretnék gondoskodni.
Ahhoz viszont markos emberekre lenne szükségem
Úgy is jó
Mit nem értesz???
Én myerem
De ígérem, nem bánod meg!!!!
Na akkor, hogy innentől engem lehessen fikázni: nekem a házon is van hitel..... nem tudom mennyi, kb 3M az autóm Is lizinges tehát ha kawa megnyeri a lottot nekem van a legnagyobb szükségem a pénzügyi támogatásra, teljesen el vagyok adósodva
És az is kiderült, hogy hétvégén enyém lesz több mint 5 milliárd.