A legfontosabbat majdnem elfelejtettem:
Viktorunknak is rendezném a hitelét.
Egy miniszterelnöknek mégsem legyen már tartozása egy bank felé.
Hogy mutat így példát, hogy 45ezer forintból meg lehet élni?
Úgy sem 100%. Egyrészt a befektetések nem biztos, hogy egyből hoznak, másrészt senki sem bírja ki, hogy ne kezdjen költekezni (végülis igaza van - ha megnyeri egy 40-50 éves, az mire várjon?) Egy ekkora vagyon menedzseléséhez egy megbízható és hozzáértő csapat kell, azt honnan aksztasz le hirtelen? (jelentkező biztos lenne! )
Meg aztán egyből annyi barátod, elfeledett rokonod, befektetési tanácsadód lenne
Én nem vagyok kutyás, de mégis ezek közül az a legjobb 5let!
Valóban fel kellene készülni rá maximálisan.
Ezért is húzzák a kifizetést, felajánlanak pszichológust stb....El kell fogadni a segítséget minden téren.
Egy amerikai üzletember azt tanácsolta, hogy a tőkéhez ne nyúlj!
Amit a befektetések termelnek bevételt, abból adakozz családnak, barátoknak.
Ha valaki már ezt az egy tanácsot próbálja betartani, nagy esélye van, hogy nem tűnik el a süllyesztőbe.
Sztem ne akarjátok annyira azt az 5 milliárdot. Tönkre tenné a jelenlegi életeteket Átlag ember nincs erre felkészülve - és itt az átlagot úgy értem, hogy nem kicsi korától beleszokott a korlátlan vagyonba.
Persze van mód: fel kell kerekedni, és elköltözni egy másik országba ahol nem ismer senki.
Hú, gyerekek, miből maradtam ki este Az idióta B Alfánk megint ámokfutott
Sajna nem követhettem a beírásokat, mert anyámmal élek, és nézni kellett az Isaurát, utána betoltam a Babettát az ólba, és megetettem a macskát
Vannak terveim
Többek között egy hatalmas farm, tele befogadott kóbor kutyákkal.
A gazdájukról is szeretnék gondoskodni.
Ahhoz viszont markos emberekre lenne szükségem
Na akkor, hogy innentől engem lehessen fikázni: nekem a házon is van hitel..... nem tudom mennyi, kb 3M az autóm Is lizinges tehát ha kawa megnyeri a lottot nekem van a legnagyobb szükségem a pénzügyi támogatásra, teljesen el vagyok adósodva
Gondold át, ha nyersz!
https://totalcar.hu/magazin/hi...
Persze, veszélyes a kutya, és ez a saját véleményem, mert jobban tartok a lovaktól.
https://24.hu/tudomany/2018/06...
Viktorunknak is rendezném a hitelét.
Egy miniszterelnöknek mégsem legyen már tartozása egy bank felé.
Hogy mutat így példát, hogy 45ezer forintból meg lehet élni?
De velem lehet beszélni
Meg aztán egyből annyi barátod, elfeledett rokonod, befektetési tanácsadód lenne
Én nem vagyok kutyás, de mégis ezek közül az a legjobb 5let!
Ezért is húzzák a kifizetést, felajánlanak pszichológust stb....El kell fogadni a segítséget minden téren.
Egy amerikai üzletember azt tanácsolta, hogy a tőkéhez ne nyúlj!
Amit a befektetések termelnek bevételt, abból adakozz családnak, barátoknak.
Ha valaki már ezt az egy tanácsot próbálja betartani, nagy esélye van, hogy nem tűnik el a süllyesztőbe.
Ja, és kutyamenhelyeknek.
Persze van mód: fel kell kerekedni, és elköltözni egy másik országba
Sajna nem követhettem a beírásokat, mert anyámmal élek, és nézni kellett az Isaurát, utána betoltam a Babettát az ólba, és megetettem a macskát
Többek között egy hatalmas farm, tele befogadott kóbor kutyákkal.
A gazdájukról is szeretnék gondoskodni.
Ahhoz viszont markos emberekre lenne szükségem
Én myerem
De ígérem, nem bánod meg!!!!