Szerintem nálunk is ez lenne vagy legfeljebb minimálbér, amúgy nyugati cégeknél ahonnan hírt kaptunk ott is ez van már ami bezárt mert nem kapnak kínából árut, fizu nincs míg zárva vannak.
Az erősítőre csak dróttal tudsz csatlakozni a fejhallgató kimenetről, mert ez mint kiderült csak venni tud, adni nem (legalábbis még nem jöttem rá hogy tudna). Viszont egy normális fejhallgatóval vagy fülessel tetszik. Egyrészt senkit nem zavar, másrészt semmihez nem vagyok kidrótozva.
A hangminősége ha alapon van semmit nem változik.
Már tőlem is kérdezték, hogy ha nálunk is lenne karantén, akkor mi a matek? Mondtam mindenkinek, hogy ez az eset fizetés nélküli távollétnek minősül.... nem lettek boldogok
mikor főnök voltam kötelezőnek tartottam, hogy a beonak kezet nyújtok ha undorodom ha nem mert nem sérthetem meg, gondolom a mi főnökünk is így látja, de most mint beo már megtehetem, hogy elutasítom bár lehet, hogy nem sokak előtt kellett volna....
Akkor hogy is van ez? Ha kezet nyújt (ami pont a részéről kezdeményezendő) undorodsz, ha nem akkor meg leszarod....... Na az ilyen dolgozót valszeg nem sokáig kerülgetném
Mondjuk az ilyen főnökön keresztülnéznek a beok és előbb-utóbb azt is leszarják amit mond és utasít, ott tesznek keresztbe ahol tudnak, aki semmibe veszi a többieket pont az jár úgy, hogy őt veszik semmibe. Nálunk messze nem ilyen szerencsére az ügyvez, mondjuk pont ő nyújtogatja mindig a kezét és én a héten kétszer visszautasítottam a vírusra hivatkozva pedig kedvelem, de hát példát kell mutatnom a többieknek mert hát ha vele kezet fogok akkor velük is kell különben seggnyalónak tartanának, mondjuk így is csak nem tudok róla.....
100%-os táppénznek minősül...
A hangminősége ha alapon van semmit nem változik.
Istenem..