Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, és szarás után sem mos kezet így papírtörlővel fogom meg a kilincset utána.
Nálunk raktak mindenhova. Van koll. minden ujján körömgomba, reggel pacsi utána egyből kézmosás addig ki sem nyitom a ládám.
Ez lenne a lényege ...
Azok többnyire mind így járnak: jön egy "még alfább"....
Nem hinni kell koma...tudni!
Ly
Ma voltam egy kórházban . Rengetegen voltak a rendeléseken. Sehol...SEHOL nem láttam kirakva az ajtók mellé kézfertőtlenítőt.
Pedig állítólag az a leghatékonyabb módja a terjedés megakadájozására.
Pont ma néztem egy jó öklözést: Fury-Wilder. Wilder a várakozásokkal ellentétben nagyon és egyértelműen kikapott. Pedig azt hitte, alfa
Voltam egy időben "higiéniai felelős" szoktam azoknak szólni melóba akik büdösek, zsíros hajúak, meg egyéb pikáns dolgok... Aztán nem voltam népszerű.
Leszarni..
Sokaknak nem tetszik, ha nyíltan koszosnak tartják őket - még ha azok is...
Meg ugye azt is tudjuk, mindig a másik ember a koszos mi sohasem
Én sem erőltetem már a pacsizást de sokan fintorognak...
Öklözzél velük...ha kajálok én úgy szoktam. De ha fordítva van ,akkor én nem megyek oda kezet fogni,csak intek és jó étvágyat kívánok.
Melóba unom már én is az állandó kézfogást mert sajnos vannak igénytelen kollégák, mikor megyek reggelizni már 3x kezet mostam de mielőtt pont nekiundorodnék a zabálni valónak már nyújtja is valaki a mellső lábát.
Az IS!
Többi?
Akkor te Alfasz vagy?
A faszom tiszta...ezért ha pisilni megyek,előtte megmosom a kezem. Mások a redvás kezükkel simán fogdossák a farkukat
Mondjuk nekem naponta több kacat jön kinából, mindig elfelejtem.fertőtleníteni
következménye
Azért nem mind a kézmosás hiányának hiánya. Elég sok akkor még nem vagy nem.megfizethető módon kezelhető betegség szedte áldozatát.
Ez mondjuk elég szar példa
attól függ kinek mi a sok 10 megszületett gyerekből kb. 8
ennyi
különben is érték a víz
én inni nem iszom, fürdeni nem fürdök
lehet rólam példát venni