Mondom, nyárra kifullad. Amugy is csak 2%a halaozasi ráta.
Nyuggereknel es kronikus betegeknel magas, de nem tartozol oda.
Es egyebkent is nem lehetunk ilyen szerencsesek hogy beleess. Kizart.
Kulonben felesleges a zsilip.
nincs összefüggésbe ezt tudja egyszerre csinálni A 100%-os táppénz jó nekem csak az első 15 nap a saram a többit a kormány állja. ha nem állja akkor nincs fizu Bevétel nélkül miből?
Ezekről a szócsatákról inkább egy vicc jut eszembe:
Egy vak álldogál egy forgalmas kereszteződésnél a kutyájával. A kutya egyszercsak elindul a túloldalra, pedig még piros a lámpa. Óriási fékcsikorgás, egy autó kishíján elüti őket. Mennek tovább, egy biciklis elesik, próbálja elkerülni az ütközést. Már majdnem átérnek az úton, amikor egy száguldó kamion fékez, és felszalad a járdára.
A vak ember és kutyája végül szerencsésen megérkeznek a túloldalra. Megállnak, és a vak egy kekszet nyújt a kutyának. Egy férfi a járdán állva figyeli őket, és megszólal:
- Miért jutalmazza meg azt a kutyát, hisz majdnem a halába vezette magát?
- Nem jutalmazom, csak meg akartam tudni, melyik vége a feje, hogy jól seggberúgjam!
Azt nem tudom eldönteni csak, hogy melyikőtök a vak
Szégyen...felnőtt férfi...
Anyuka is jön?
Úgy látom fáj az igazság röfinek és mindent bevet...de átlátszó
Nyuggereknel es kronikus betegeknel magas, de nem tartozol oda.
Es egyebkent is nem lehetunk ilyen szerencsesek hogy beleess. Kizart.
Kulonben felesleges a zsilip.
Meg hogy nem is akarlak megismerni...OMG
Anyukája vagy?
Egy vak álldogál egy forgalmas kereszteződésnél a kutyájával. A kutya egyszercsak elindul a túloldalra, pedig még piros a lámpa. Óriási fékcsikorgás, egy autó kishíján elüti őket. Mennek tovább, egy biciklis elesik, próbálja elkerülni az ütközést. Már majdnem átérnek az úton, amikor egy száguldó kamion fékez, és felszalad a járdára.
A vak ember és kutyája végül szerencsésen megérkeznek a túloldalra. Megállnak, és a vak egy kekszet nyújt a kutyának. Egy férfi a járdán állva figyeli őket, és megszólal:
- Miért jutalmazza meg azt a kutyát, hisz majdnem a halába vezette magát?
- Nem jutalmazom, csak meg akartam tudni, melyik vége a feje, hogy jól seggberúgjam!
Azt nem tudom eldönteni csak, hogy melyikőtök a vak