Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én is arra tippelek.
Harminc féle? Itt van három... ...meg öt szekrénysor, két-három konyha. A többi kong az ürességtől.
Pénzmosoda...
Csak ugy viccbol at szokam neha forgatni az egeszet.
a vegefele mar nem vicces olyan 30 kulonfele saroknal.
Ja, a bútorok porosak, sérültek ráadásul. A kínálat megegyezik a két évvel ezelőttivel, mintha soha nem cserélődne, csak amortizálódik....
Tuti az orban a bunos.
Én már tíz éve nem értem, hogy a kalocsai "nagy" bútorbolt hogy van még életben? Méregdrágán árul, választék a nullához közelít. Három ember unatkozik bent egész nap, mert vevő az egy szál sem.
én nem tudom voltam ott bent kajálni soroksáron mert az ikea kajáldája tömve volt Szerintem qrva drága a kika
A vicces az ingyen fuvar. De ha megnezed az aprobetust, 14 nap elallasi ido van.
Kikereste valaki mennyi valojaban a vissza fuvarja tiszabasznadra bogyo szekrenysoranak egy tehertaxis cegnel?
Mert azt nem gondolja senki hogy a megfizetheto visszegy a cuccert. Az nincs benne az ingyenfuvarban.
gyártónak is a kereskedőnek is van kiadása bőven. Nehéz ezt megítélni, hogy egy erős piaci versenyben ki nek hány % marad a bruttó bevételén Az igaz az állam a legnagyobb nyertes, ő mindent visz Gondolkozom is mgán adóhivatal megnyitásán. Nálam lehet befizetni az adókat csak fele a tarifa mint az állami adóhivatalba Persze a működési engedély kiadásához először meg kell kennem a vezető főtanácsost vagy a jegyzőt
Szerintem ez inkább csak nagyvárosokban van így. Én elmegyek a boltba. Nincsen kedvem bajlódni a netes keresgéléssel meg ha szar amit küldenek, küldjem vissza. Futár jön-megy, alkalmazkodni hozzá na hát ehez nincs kedvem. Bemegyek a boltba és pontosan azt kapom amit kérek, ha nincs akkor átmegyek másikba.
Persze van kivétel amit én is netről rendelek, mondjuk a kutyakaja havi 5000-et spórolok a nettel
Akkor nem vakarodzik mikor a marek csavar 200 penz a legolcsobb pickpackpont meg 900?
nem. ez még valamikor működött
Most már a boltok is saját sütőjükben készítik a pékárut és nem hajnalban hozza a nagypékség
van reális veszélye amikor már lassan egy marék csavart isw weben keresztül rendelnek meg. Az én generációm még immel ámmal elmegy a boltba, de ha nem azonnal kell hanem ráér holnap bizony net. A mostani generáció már ebben szocializálódik. ha kell valami nem azt mondja,hogy elmegyek a boltba, hanem nyúl a telefonjáért és megrendeli.
Van ez igy.
Gyakorlatilag 80%-ban a net olcsóbb. A boltosnak van egy költsége ,amit rányom a termékre...érthető. Sokan bemennek és felpróbálják a terméket,otthon meg megrendelik a neten ingyen postával olcsóbban. A netes kajavásárlás is egyre felkapottabb itt. Nincs sorban állás stb...stb...
igen hát a webshopnak a legnagyobb ellensége az ilyen árukeresős oldalak. Ott csak az első max 2 legjobb áron áruló terméket rendelik. miért vegyek ugyanolyat 5-10 ezer ft-al drágábban. Webshopnak sem olyan egyszerű a helyzet. Ott egyszerre kell versenyezni az egész európával már kínával is. A kiskernek mondjuk a helyi konkurenciával + a webshopokkal
hát ezt mondogatom már egy ideje Valahol be fog állni egy szintre ami alá nem megy lentebb. Ámerikában állítólag évekkel ezelőtt ezrével zárták be a plázákat. Nálunk még tolonganak benne, bár nem tudom mennyien vásárolnak. Egyre több helyen látok kiürített üzlethelységeket
80 évesnél baszhatod....
Meg ez egy gyógyszerész,nem szakorvos....
Hát..akkor kezdhetik a maszk-szemüveg-fertőtlenítő kombót használni és minimálisat érintkezni vele. Na meg neki tényleg érdemes bevásárolni nagyobb tételt,hogy minél ritkábban kerüljenek kapcsolatba.
Külön laknak, de ők viselik gondját.
Most ha lehet ne látogassák mamát egy darabig!
Aggódom, mert 82 éves édesanyám és öcsémék is debreceniek. Öcsém és sógornőm ráadásul az I. belklinikán orvosok.
Szerintem inkább a magyar fél volt a faszkalap. Valamit ellogisztikáztak.