Én már tíz éve nem értem, hogy a kalocsai "nagy" bútorbolt hogy van még életben? Méregdrágán árul, választék a nullához közelít. Három ember unatkozik bent egész nap, mert vevő az egy szál sem.
A vicces az ingyen fuvar. De ha megnezed az aprobetust, 14 nap elallasi ido van.
Kikereste valaki mennyi valojaban a vissza fuvarja tiszabasznadra bogyo szekrenysoranak egy tehertaxis cegnel?
Mert azt nem gondolja senki hogy a megfizetheto visszegy a cuccert. Az nincs benne az ingyenfuvarban.
gyártónak is a kereskedőnek is van kiadása bőven. Nehéz ezt megítélni, hogy egy erős piaci versenyben ki nek hány % marad a bruttó bevételén Az igaz az állam a legnagyobb nyertes, ő mindent visz Gondolkozom is mgán adóhivatal megnyitásán. Nálam lehet befizetni az adókat csak fele a tarifa mint az állami adóhivatalba Persze a működési engedély kiadásához először meg kell kennem a vezető főtanácsost vagy a jegyzőt
Szerintem ez inkább csak nagyvárosokban van így. Én elmegyek a boltba. Nincsen kedvem bajlódni a netes keresgéléssel meg ha szar amit küldenek, küldjem vissza. Futár jön-megy, alkalmazkodni hozzá na hát ehez nincs kedvem. Bemegyek a boltba és pontosan azt kapom amit kérek, ha nincs akkor átmegyek másikba.
Persze van kivétel amit én is netről rendelek, mondjuk a kutyakaja havi 5000-et spórolok a nettel
van reális veszélye amikor már lassan egy marék csavart isw weben keresztül rendelnek meg. Az én generációm még immel ámmal elmegy a boltba, de ha nem azonnal kell hanem ráér holnap bizony net. A mostani generáció már ebben szocializálódik. ha kell valami nem azt mondja,hogy elmegyek a boltba, hanem nyúl a telefonjáért és megrendeli.
Gyakorlatilag 80%-ban a net olcsóbb. A boltosnak van egy költsége ,amit rányom a termékre...érthető. Sokan bemennek és felpróbálják a terméket,otthon meg megrendelik a neten ingyen postával olcsóbban. A netes kajavásárlás is egyre felkapottabb itt. Nincs sorban állás stb...stb...
igen hát a webshopnak a legnagyobb ellensége az ilyen árukeresős oldalak. Ott csak az első max 2 legjobb áron áruló terméket rendelik. miért vegyek ugyanolyat 5-10 ezer ft-al drágábban. Webshopnak sem olyan egyszerű a helyzet. Ott egyszerre kell versenyezni az egész európával már kínával is. A kiskernek mondjuk a helyi konkurenciával + a webshopokkal
hát ezt mondogatom már egy ideje Valahol be fog állni egy szintre ami alá nem megy lentebb. Ámerikában állítólag évekkel ezelőtt ezrével zárták be a plázákat. Nálunk még tolonganak benne, bár nem tudom mennyien vásárolnak. Egyre több helyen látok kiürített üzlethelységeket
Hát..akkor kezdhetik a maszk-szemüveg-fertőtlenítő kombót használni és minimálisat érintkezni vele. Na meg neki tényleg érdemes bevásárolni nagyobb tételt,hogy minél ritkábban kerüljenek kapcsolatba.
a vegefele mar nem vicces olyan 30 kulonfele saroknal.
Kikereste valaki mennyi valojaban a vissza fuvarja tiszabasznadra bogyo szekrenysoranak egy tehertaxis cegnel?
Mert azt nem gondolja senki hogy a megfizetheto visszegy a cuccert. Az nincs benne az ingyenfuvarban.
Persze van kivétel amit én is netről rendelek, mondjuk a kutyakaja
Most már a boltok is saját sütőjükben készítik a pékárut és nem hajnalban hozza a nagypékség
Meg ez egy gyógyszerész,nem szakorvos....