Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kulcsosnak hívjuk és be lehet tőle lassulni végül is nyugtatónak használják
Dehogy jon.
Pedig milyen jó lenne... az m9 huszároknak még kisebb lenne a forgalom, mehetnének 300-zal a 20km-en oda vissza
azt ha debrecenből jön tűzoltó autó
Lesz meg tobb is.
Az lovaknak valo ketaminnal dusitva.
még annyira friss a hír, hogy a világtérképen rajta sincs még mindíg 2 emberkét diagnosztizáltak. Ebből az egyik gödöllői tehát az a szomorú hír, hogy gödöllő megelőzte debrecent
A térkép tanúsága szerint a szlovákoknál még nagyobb méreteket öltött a cenzúra mint nálunk mert ott még nincs hivatalosan megbetegedett
Neki már késő...
Amúgy szerepel a hivatalos karanténlistán!
Jóvanna!
Nekezd.
Az neked van dedikálva.
Sasolok minden ezüst hiace-t.
Zabot kellett volna - akkor lehetnél te is alfa!
Ma is kaptam.
Abbol vettem salátát.
Ujra kezdtem a legelést.
neked jattot? Szerintem megfélelmlited az ásóval meg a lapáttal amit a pult alatt tartasz az I-re meg a lefolyótisztítóval teszed fel a pontot na akkor már tejelnek rendesen
Viszont minden szamla idore ki van fizetve, egyik cegnek sem volt lejaro szamlaja, ha igen odaszoltam, es biztos volt benne hogy meglett.
Nem hitelbol.
a pénz elsíbolásához már biztos hozzákezdtek Nálunk is itt kellene kanyarogni egy gyorsforgalmi útnak a kertem végében tavaly óta, ki egészen az m5-ig ehhez képest tiszakürtnél taknyolgatnak valamit még, a kisajátítások még csak meg sem kezdődtek
Na a jatt az nagyon kikopóban van.......árat kell emelni
Millardos nem, inkabb ugy mondanam hogy ami kellett az valahogy mindig megvolt.
Es neha kapok jattot.
Dehogynem, hiteltelen
Vagy nem lesz, Eredetileg 2019-re kellett volna elkészülnie, de eddig még hozzá sem kezdtek semmihez sem. Most 2023-rá ígérgetik....
Egyedül csinálod, és nem vagy belőle milliárdos. Mit kereshet akkor ez a három ember itt Kalocsán az üres boltjukban? Bár gyanítom, hogy a 2 alkalmazott tényleg minimálbérért nem csinál semmit.
Kb. Kicsit szamoltam 27 ebbol asszem 4-5 3-2-1,es es par jol fogyo darab rendeles alatt, sajbos sok helyet foglalnak a kanapek es franciaagyak, az elobbi is minimum 30,az utobbi csak 18.
Plusz a fenyo reszleg agyai, azt passz mennyi.
hát ugyanez van háztartási gép vásárlásakor(hűtő, mosógép stb). Már mondjuk lusta vagyok, de volt,hogy megnéztem a médiamárkba mer hülye azé nem vagyok azt ami tetszett megrendeltem neten. Volt amit épp tőlük rendeltem és olcsóbb volt mint a boltjukban Ja és webről ingyen szállítás van ha a boltjukból veszed vagy elviszed saját magad vagy valami körzetenkénti díjat kell fizetni érte. Én kiesek a 15 km-erből, úgy hogy nemis lett volna olcsó
Ne aggódj, lesz híd, lesz pénz, tele lesz a bolt