Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

180 kiló és 155 lovacska...és ez sem mai darab. De legalább nincs agyonbaszva elektronikával.
igen ez még egy elég nyers paripa volt, most lenne 25 éves. r.i.p
Nem ez a dolga...
Nem kell...Dodor YouTube ! Be vannak mérve
Az 2.ban talán 80, tudja a rák, nem szoktam nézegetni az órát, vagy húzom éd akkor nincs idő figyelgetni vagy nem húzom és elváltom 6000 alatt
Azért én felraknék rá egy navit pláne hogy ugye gyenge szarok az ezresek és -1/+3 kell rájuk
Nem KTM
Ennyinél nem csal ekkorát...300-nál -15-20 kb
-az ora csalása tehat 120 és 180
Az traktor..
Egyes 150 körül,kettes 200-210
Ezt rosszul értelmezed. A lapostelefon csak egy eszköz a kezedben. A lehetőségeket te határozod meg. De mint látható egy sima fogásnapló is megakaszt a fafejűséged miatt
van amire nincs szüksége az embernek . pl a szándékos agyatlanításra ami folyik a technikai fejlődés zászlaja alatt
Akkor akár lehet is.
Én Kalocsa főutcáján egykerekezni szoktam amikor arra járok... szerencsére kétévente 1x beállt mellém valami helyi menő a pirosnál, durrogtatta meg ilyenek, következő pirosnál hozzá sem ért a gázkarhoz
nagyon attól függ mi volt a paripa és mi az évjárat. van amelyik 2 felett is megy kettesben. Az enyém 160-ig vitte a kettest de az egy újabb paripához képest egy erőteln sárnehéz dög volt a 140 le vel és kb. 250 kg-val
Messziről láttam, szerintem vagy gixxer, vagy cbr lehetett, de tuti ezres volt.
Minimum...
Ha azt veszed bármi nélkül el vagy, viz meg némi táplálék legyen.
Attól függ, miféle szerkezet volt. Annyi azért talán nem, de jócskán száz felett.
És kövér nőket?
mihez képest a baromságokhoz képest ami nélkül elég jól elvagyok? ugye nem ilyen lapostelefon meg ilyenekre gondolsz Annál utálatosab dolog szerintem a fődön nincs
Valami agyatlan állat ma egy sornégy ezrest kiforgatott Kalocsa főutcáján kettesben tiltásig. Mennyi lehetett az, 180 körül?
Akkor te ennek mértéktelen fogyasztója lehettél, mert legalább tíz év késésben vagy
Nőket nem bántanak az Alfák...ezt tudhatnád Pipikém.