Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én abban bízok anyámék nyernek a lottón, így lényegesebben olcsóbb a dolog

amíg pesten dolgoztam abban bíztam hogy találok valahol egy táska pénzt, erre kb annyi az esély mint a lottó főnyereményre, de ez is olcsó
Menjünk?
Csak eladott már annyi lisztet, hogy megérje leugrani?!
Ne aggodj, maradt változtalan a helyzet. Egyébklnt is igen lehetetlen számokat huztak megint.
Múlt héten egy egyesen volt, most meg semmi. Megsértődtem, nem lottózom tovább....
Basszus, én meg elfelejtettem lottót venni remélem, nem nyerte meg senki - így marad esélyem még a lére a jövő héten
Így még párszáz millával jobban is járok!
Pont az a baj, hogy nem..... még mindig nem csúsztattad ide....
Nekünk az is sok ami most van. Nálunk ahogy olvasgattam a városfejlesztési tervet ,thermálvízből lesz az új Dunánk !
Télen-nyáron lehet fürdeni benne majd. Persze a “vidéki paraszt” pestieknek nem! Nekik fizetni kell...
Tényleg ! Most hogy fognak vidékizni a pestiek?
a 80as évekhez képest meglehetősen sokat javult a helyzete a víznek
Nem kell a Duna ,mert nagyon szennyezett...maradhat Pesten . Nekünk új Dunának lesz!
úgy látszik ezen a fórum pénz témában nagyok a csúsztatások
A pénzt, amit ígértél kölcsön, meg mindig nem ért ide..... úgyhogy te hallgass
most mond meg pedig a te elv társad a komád Simán hagyja, hogy tengesd a szánalmas életed a hiteleiddel
Ha ilyenekre készülsz jó helyen jársz
Lisztem meg budipapírom van eladó kereskedelmi mennyiségben
Na nem nyomott áron
Na vazze.... így számítson rád az ember....
mit aggódsz ránk ez nem vonatkozik Ott 16 millió embert érint de mi itt nem vagyunk 10 millióan sem
Hol van itt az összefüggés
Inkább ilyesmire kellene felkészülni valahogyan - hamarabb be fog következni nálunk is, mint a Duna elterelése:
https://index.hu/kulfold/2020/...
csak megírtam mire kell készülni
Te mindig terelsz. Bármi is legyen a téma....
375 km folyóelterelés Még azt nem tudjuk mi egy km folyóelterelés ára Azt tudjuk egy km autópálya 4 mrd

értem a lényeget itt nem a motorépítés a fontos, hanem a helyszín amit a cikk ír

" korábbi években rendre Budapesten tartották az egyedi motorok seregszemléjét, most azonban kapóra jött a lehetőség, hogy az egyre nagyobb és színvonalasabb debreceni helyszínre költözzenek."

Budapest mén a sülyesztőbe
Azt nézegetem mi a reális esélye a dunát elvezetni debrecenig hát meg kell, mondjam, hogy nem lehetetlen Váctól kiindulva lejtéssel megy végig, debrecent kettészeli, majd a nagyalföldön keresztül visszamegy a tiszába. Na a tervek már meg is vannak. Ahogy ismerem a kormányt a hatástanulmány sem lesz bonyolultabb
Viszont a bökkenő legfeljebb annyi, hogy váctól nem lehet megosztani a dunát az összes víznek debrecen felé kell folynia hogy legyen elég vízhozam. vácnál beépítésre kerül egy gát, nyílván pestől lefelé az egész eddigi magyarországi dunaszakasz csak egy üres meder marad, ami végül is nem gond Így megoldott lesz az árvízkérdés mert az ott már nincs Meg a medret leeht mezőgazdasági művelés alá vonna, ahol nem kavicsos a meder Ahol meg kavics van onnan lehet szállítani útépítésekre, meg a debreceni új dunahidakhoz az építőanyagot
Ravasz terv
na na tegyél azért próbára néhány száz millióval Igérem nem fox csalódni
Az a pénz amit ideadtál garantáltan nem látod többet
Nah, nem nyertem meg a lottó ötöst, pedig most az egyszer vettem lottót. Ugyhogy F2-nek tovább kell nyomorognia a hiteleivel együtt, pipinek meg kár lenne egy forintot is adni, egyre hülyébb üzletekbe megy bele
Miért nem szrnak az egészre??! Mi lesz velük, ha majd tényleges problémával találkoznak??! Minden szaron ennyit rágódnak?? Nincs semmi más bajuk??
Tuti bejaratott metodus nalad.
Lődörög ő is én is szoktam igaz madzsaru nem görögű.