Már mondtam neked te buta csahos kutya,nem az ő pénze volt,bárhogy csavargatod.Semmi közé nem volt sem a telekhez sem az uzletreszhez.
Tényleg nem lehetsz ennyire hülye.vagy igen?
Szerintem nem fogsz fényképezni buzikám.....de amúgy meg foglak látogatni és szemtől szembe fogok pár dolgot megkérdezni tőled.
Nem is olyan soká...nem fogod tudni ki vagyok,csak majd ha látom hogy ketten vagyunk
De az is lehet,besunnyogsz,nem mondasz semmit,korbemesz,és kilopakodsz.Eszre és veszem hogy a nagy attis alfa nálam volt.
Szóval ha lehet mutatkozz be.
Anyádat szedted le...az mondta,akitől tudom hogy anyáddal élsz,nincs senkit,egy elbaszott féreg vagy.
Ezek igazak te sem mered cáfolni...az hogy anyád pénzét vetted el,az is igaz! Sajnos!
Valszeg egész életében el van fojtva,ezért megtalálta a fórumot.
Anyakomplexusa van,az asszony is képzettebb,többet keres nála,az összes parancsnoka ugraltatja,ezért akad a fórumon mindenkibe aki ellentmond neki,vagy nem egyezik a véleménye.
Ez a nagybetűs HŐS.
Mindjárt jön a vaker hogy ő hozza ki a nagymutert a tűzből.
És mégis mit csináljak vele ha felkeresem most komolyan? Fessem ki a körmét? Vagy vegyek neki virágot?
Egy olyan ember aki anyukája szoknyája mellett él felnőtt férfi létére szerinted nem beteg? A szégyen megölne egy férfit!
Érdekes hogy te nem szólsz be ilyet,Ini sem...csak ez az anyacsecsszopó idióta ,aki a férfi nem szégyene! És még buzi is....
De védjed csak nem hibáztatlak. Hisz Nőnap van
Mondom kiismerheto vagy,a következő hogy nincs pénzem és hitelből van a motorom.
Te csak penztelen buzik közt vagy,ezért forog minden gondolatod a lóvé,és a faszok körül?
De hogy te ebböl is ki tudtad forgatni a hiábavalo vitát, az se gyenge mutatvány. Nyilván tisztában van vele mindenki, hogy itt száz kilométerek pont semmit nem számitanak. Nekem csernobil miatt ugrott a pajzsmirigyem, de ebben ininek teljesen igaza van, ha nyugateuropában üzemeltetik nem következik be.
Még meg is vethetsz.
Azt nem fogom élvezni,csak amikor után kibasznak a tuzoltosagtol egy polgár megvédése miatt.