Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Horizon Go app...
Moto gp streamot tudtok?

Hegylakosok amit kiraktak azin beszart...
púp helyett gödör, megérné
az én kutyám valami világbéke szemléletű mert leszarja a vakondot
se a kecskét se a tyúkokat nem bántja, leesett egy kis vadgalamb a fáról múlt évben azt is csak nézte mit szerencsétlenkedik a földön
Egy foxterrier,es tleg Jack Russel terrier és nincs vakond,csak lukak a gyepen,de az benő.
Ha jól emlékszem kölök koromba ricinusolajat szoktunk önteni a nyenyőcék tankjába marha jó szaga volt.
Ricinus
Van ilyen is, de konkrétan nem ez az.
Az enyémet a napraforgóhoz tudnám legjobban hasonlítani.
"helyem is viszont"
helyem van viszont....
Igen megnéztem, de nem győzött meg bár helyem is viszont vakond nincs a fene tudja miért talán mert ez a homok olyan sivár, hogy a férgek is undorral másznak bele.
ostoba fórummotor nem tud ékezetes linket kezelni
kijelölve-ugrás a webcímre menni fog
úgy gondolom ez az
https://hu.wikipedia.org/wiki/Hasindító_kutyatej
öreganyámnak is volt furán nőt a levele, mintha egy hasáb 4 oldaláról jött volna ki
néztem nála de évek óta szét van ugrálva az a rész és nem találni
Fogalmam nincs.
Tavasszal szokott kelni.
Akkor le tudom fényképezni és akár adni is belőle.
Az szagát nem viseli el a vakond.
Nekem nagyon betalált ellenük.
1-0 ide.
Miféle növény az?
Aki szeretne ilyen palántát és jár Heves-Eger környékén, tavasszal szívesen adok bárkinek.
Tudom melyik...mérgező a termése. Nekem az sem vált be.
Vakond ellen nem találtam semmi hatékony megoldást.
Egyszer viszont kaptam egy növényt, amit elültettem mindkét oldalon a kerítés mellett..
Akkorára nő kb mint egy napraforgó.
Azóta egy darab vakond nem túr fel.
Viszont a két szomszédban van bőven.
Ez én vagyok...
Néha gépjárművet váltok
Ez csak úgy:
A háló sem megoldás. Szomszédom lehálóztatta a kertet kb 2 milláért. 2 évet bírt ki neki,aztán valahonnan egy vakond betévedt a felszínen a kertjébe.
Mikor megunta a sétát le akart ásni...na...azokat a csíkokat amiket csinált látni kellett volna. Szétbaszott mindent
Lehetett látni merre járt faszán
Azóta ő is talajfertőtlenítőzi a kertet és nyugi van...ha nincs kaja,nincs vakond. Ennyi...
Pedig csak az hatásos...