talajt nem kellene elbaszni
az a gond hogy feltúrt vagy fél köbmétert tél óta aztán már látom hogy süllyed a gyeprács
ha végül fel kell szedni akkor lehálózok mindent, csak geci nagy meló, mert ahol fű van ott is le kell nyesni 6-8 centit majd visszahordani
15 éve én is próbáltam (agyagos a talaj). A szomszéd másnap érdeklődött hogy mijafaxt csináltam, mert nála források törtek fel az udvaron.... Évekig nem volt után túrás az udvaromban. A mi macskánk (a régiek is, a mostani Marci is) egyszerűen túl jóltápláltak és lusták az ilyesmihez.
csatorna cső benne kénlap+ 2 bar nyomás elzavarta egy időre, csak zörgetni a kompresszort 2 órát is idegesítő
ha a klórgáz miatt egész uszodákat kiürítenek és köhög mindenki tuti lenne a vakondnak
A karbid szart se ér. Nekem spec semmivel nem sikerült elpusztitani, egyszer csak eltünt. De majd jön tavasszal megint. Amugy meg hasznos állat, csak szétbassza az udvart mindig. Valahogy megtanitani kéne, hogy egyengesse el a talajt maga után.
egy oldalról utca van a többi 3 oldal elhanyagolt terület, szóval kb mértéktelen mennyiségben szórhatnám a baromi drága talajfertőtlenítőszert
füstpatron volt meg még vagy 3 féle szer, de feltúr a kis geci
Lehet kapni a gazdaboltban karbidot.
Amúgy meg a talajfertőtlenítő ami megszünteti a vakodtámadásokat. Ha nincs féreg,nincs vakond. Ez az egy ami bevált nálam...a többi időszakos megoldás csak.
az a gond hogy feltúrt vagy fél köbmétert tél óta aztán már látom hogy süllyed a gyeprács
ha végül fel kell szedni akkor lehálózok mindent, csak geci nagy meló, mert ahol fű van ott is le kell nyesni 6-8 centit majd visszahordani
ha a klórgáz miatt egész uszodákat kiürítenek és köhög mindenki tuti lenne a vakondnak
füstpatron volt meg még vagy 3 féle szer, de feltúr a kis geci
E
N
D
B
E
N
!
Amúgy meg a talajfertőtlenítő ami megszünteti a vakodtámadásokat. Ha nincs féreg,nincs vakond. Ez az egy ami bevált nálam...a többi időszakos megoldás csak.
kinek milyen ötlete van?
a földet nem akarnám tönkretenni