engem onnan beregisztrálás utánni legelső hozzászólásomnál kitiltottak kb, 6-8 éve
Ha nem tiltanak ki lehet itt nem is lennék Na látjátok a ti szerencsétlenségetekhez is csak milyenpici hiányzott
Ő akkor biztos előtted ült a padba, mert hamarabb hallotta a tanárt ahogy leadja az anyagot vagy valami ilyesminek biztos kellet történnie mert többre vitte nálad
Azért osztálytalálkozón biztos tudnék kicsikarni valami tuti köszbeszerzéses bulit . ha ilyen ismeretségi köröm lenne rég a holdudvarból osztogatnám itt az észt azt akinek nem tetszik a pofája kűdeném a fekete autót. Látod a bibóista csapoat is, hogy össze állt Pedig egy közös osztálytárs volt, úgy hívták orsós viktor. Oké azóta simi lajcsinak kiesett a csöcs a szájából, de szeretnék én olyan koldusboton lenni mint Ő
igen lali olyan értékesnek bizonyult, hogy budapestig meg sem állt A 20%-os lali miután debrecent kifosztotta,ment pestibe szerintem ne kívánjátok vissza. Az a nyilatkozata tetszett a legjobban amikor fingatták a riporterek azt komolyan megsértődve mondta, hogy neki ne rakjanak fel ilyen népszerűtlen kérdéseket
Dódi szilivi Hát, az az igazi két vödrös kategória Egyet az ő fejére egyet az enyémre akkor lehetne köztünk nemi érintkezés
Mondjuk bátorsággal nincs baj Ez az egy csaj aki meg meri mutatni magát smink nélkül, hát a feje nem egy tál tejszinhabos cukrozott szamóca az tuti
azért vannak gyöngyszemek a jutubon ilyen f2 kawa 70 szint körüli, talán ez még fölötte egy picit
Szerencsére a szomszéd megörökítette
http://youtu.be/KfC6iEXxAiA
Ha nem tiltanak ki lehet itt nem is lennék
Azért osztálytalálkozón biztos tudnék kicsikarni valami tuti köszbeszerzéses bulit . ha ilyen ismeretségi köröm lenne rég a holdudvarból osztogatnám itt az észt azt akinek nem tetszik a pofája kűdeném a fekete autót.
25 évesen még teljesen vállalható volt
Dódi szilivi
Mondjuk bátorsággal nincs baj
Zoli, mennyit fizettél ezért a cikkért