Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ott akkor lassan 2 milla lesz a nm ár
Nem pontosan ezt akartam
Ezt!
http://youtu.be/VaJqyBJCRu8
Duna,parlament,MotoGP pálya...meg lesz még 2 stadion is!
debrecen 2,5 szer akkor mint kecsó én még 20 alatt megcsíptem mind most már nem jönne ki annyiból debrecen meg horror pláne mitóa elhintették a bömbi gyárat
Ha tudnának a dunáról is hamar duplázodnának a panorámás lakók
A menekülttáborokban takarítana az tuti...
Itt mindig is fasza volt az egyetemisták miatt. Csak a lakásárak is durvák...
A Görög-Török határnál is kitörhetne egy ilyen vírus ahol napi 150-200halott van... ha értitek
akkor nálatok jobb a helyzet 55 nm lakásaim 85-100 ig vannak kiadva, ami most itt már nem rossz ár. Ami ki volt adva 110 ért (vadi új) most tipliztek. Rakom ki 95 -ért, hogy hátha...
Az tuti...
Nem tudom hogy az Olasz adatok mennyire igaziak. Lehetetlen ennyi halott. Sehol nincs ennyi. Vagy lehet a migránsokat így tüntetik el?
Az kurvajó, olcsó lesz a húsvéti szàllás Karlobagban
úgy is útálom a tömegnyomort legalább nyugiba meg lehet nézni mindent lökdösődés nélkül
Egy 50 m2 lakás 140-150. Egy 90m2 250 ezer...és viszik azonnal több éves szerződéssel. Egyetemmel szerződsz...
akkor még hátha nem késő temetkezésibe fogni A papot vállalom beszélni tudok
Katasztrófaturizmus...
Itt más...egyetemisták.
Olaszban pont az a baj hogy nincs fegyelem. Kínában a katonaság kivonult és senki nem hagyhatta el a házát. Olaszban meg nincs ilyen...remélem nem lesz nagy gáz. Nagyon sok a halott,aránytalanul sok. Ha ez igaz,akkor Kína hazudott...és sokkal nagyobb a halálozási arány.
na akkó mindjá foglalok ócson olaszba a családnak ól inkluzív húsvét
amit tavaly ki tudtam adni kb. no perc alatt 120 -ért most 95 ért hetekig várom rá a madarat
hát nem is verem a seggem földhöz örömömbe de ez van. majd 2 túrórudival kevesebbet eszek meg havonta
hát itt most még nem látok nagyfokú lakásárbezuhanást viszont kiadni már nem tudok annyiért mnint akár fél éve tudtam
Olaszországban meg megy a valking did vagy megharapnak vagy lelő a hatóság ha kilépsz az uccára Mindenesetre arról nincs informáciom, hogy bánnak a budipapír nepperekkel
Pont ezen gondolkodtam én is. Csak ha tovább várok,akkor elesek havi 150 ezertől,mert az egyetemisták jönnek ősszel.
Durva egy kis vírus mit tud okozni...ki gondolta volna hogy egy ilyen szar okozza a következő válságot.
Horvátoknál egy nap alatt 150 foglalást mondtak vissza egy szállodában. Senki nem megy sehová húsvétkor, de még a szezon elején sem.
Be akarják zárni a szállodákat mert nem tudják fenntartani ,illetve eltolni a szezonkezdést 1 hónappal. Az Olaszokat nem is említem...
És ez csak egy icipici része...
Inkább nyár közepe-vége szerintem.... én addigra még várok még kb 10% esést. Ha a jelenlegi gazdasági válság, ami most kezd erősödni a világban a vírus miatt, erősebb lesz, mint várom akkor meg lehet érdemes várni kicsit, és megy meg lejjebb is....
Májusban tervezek venni egy lakást ....most 21Misi ,de remélem addigra még esik pár millát.
hát mer jó nagy falu lakják vagy 1500-an
Legalább nagyobb lesz a kedvezmény
Az ingatlan árak is mar lejjebb vannak 10%-al.... úgyhogy minden a számítások szerint