Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Baromi unalmas már ez a kötekedés. Zolitól megszoktuk hogy nem húzza be a farkát, de tőled ez elég gáz. Az alfa pont hogy nem kellene bántsa a kicsit, tehát te nem is vagy igazi alfa...
Hazudsz...ebből már nem jössz ki.
Túl sokszor ismételgeted az ártatlanságod. Ha nem lenne igazam .már rég leszarnád
Pontosan!
Te most tényleg teszed a hülyét.
Az info az volt hogy pénzből vettem.A többit meg hozzá költötte.
Elég szánalmas vagy.
Összegezzük
Nem anyám pénze,nem anyam telke,nem törvénytelen.
Miafasz ami probléma?
Navval fenyeget,majd hogy legyünk csak ketten,majd neeeem,már hárman legyünk,ő nem akar megverni meg navnal feljelenteni de az informátor igen.
Hát ez olyan mint egy krimi.
De legalább kiderül ki az informátor aki bútort vesz tőlem.
Jójójóóó...ne nekem hazudj. Engem nem érdekel haver. Ez a te szégyened,neked kell ezzel élned.
A bútorboltos okoskodik nézd meg...
Kiadta a munkahelyét hol van...rengetegen tudják. Aztán meg csodálkozik ha tőle vesznek bútort
Valszeg ő a btk pasas.
Nem nem igaz,ezt onnan tudom hogy nem telek volt.
Egy halom idő volt hogy rambizonyitsd,nem tetted.
De ez nem számít,mivel nem törvénytelen egy eladás után kapott pénzből motort venni,sőt még nem is erkölcstelen,ezért elég fura nekem meg bárkinek ezt beállítani.
És soha nem volt anyame.Barhogy csavarod.Ezt meg a baszott informatorod is tudhatta,vagy nem.
Ilyet nem mondtam soha...én nem bántalak mert feljelentenél ezt írtam. De mást ez nem érdekel...ebben mi a felbújtás?
Majd azt jelentsd fel ha akarod..
Engem is lehet persze,csak azonnal vissza leszel jelentve pár dologért...de majd meglátod. Ilyenekkel gyanusítani engem durva...már a feltételezés is!
Butusom...
Emlékeztek még?
B.t.k
Ja,csak most írtad le hogy te leszel a felbujtó,nekem az is elég ha neked bajod lesz ebből.
És lesz azt garantalom.
Tehát a nyilvános fórumon bejelented hogy mást bízol meg.
Vágom,meg azt is hogy más fog felnyomni a navnal.
Total gerinces egyenes ember vagy
Nem akarom hogy tudd ki az infó. Ennyi. De sajnos minden IGAZ!
Szégyen vagy...
De az vagyok...csak okos férfi . Tisztában vagyok vele hogy kettéhugyozlak te szerencsétlen. Mint ahogy azzal is ,ha kapnál egy nyakast vagy vesést ,akkor feljelentenél. Nem adom meg ezt az örömöt...
De van akit ez nem érdekel...
Tudod te a faszt,először a hitelt tudtad,utána kibokted hogy anyám pénze volt,amikor mondtam a telket akkor anyám telke lett.
Te tényleg ennyire amatőr degeneralt selejt vagy,vagy az infók nem pontosak.
Mond melyik telket említette az ismerős?
Akkor ahhoz se vagy FERFI.
Ez a közös ismerős nagyon jó ismerős lehet,gerinctelen o is mint te.
Tudom sajnos...bár ne tudnám.
Megjött Zotyának...
Helyes...helyes...legalább tudják a járást. Nem én mószerollak be töki...aki mesélt rólad az fog
Jaaa...és ÉN nem bántalak...nem tehetem meg tudod
Honnan volt a telek te szégyen?
Ossze-vissza zagyvalsz,semmi pontos infod nincs.
Mi van, srácok, nőnapon így tombolnak a hormonok?
Inkább örüljetek, nem nyerték meg az ötöst, 5950 mostmár a lé... ehhez már csak 1-4 4-es kell, hogy kerek 6 milliárd legyen (de az kombinációs játéknál úgyis megvan)
Apropó, nem csinálunk egy 100 ezres kombinációst? bár ezt tiltja a törvény, dehát itt úgyis csak egy jóbaráti társaság bulija lenne!
Valszeg nem nyernénk úgy se, de sose derül ki, ha meg se próbálja az ember
Semmiről nem volt fingom buzikám...csak mondtak dolgokat,amiket nem cáfoltál meg. Csak ezt az egyet....pedig erről aztán van sztori bőven.
Honnan van a telek...örökség...blabla...a lényeg hogy visszavezethető anyádhoz. Magadtól semmid nem lenne,ahogy egy szar lakásod vagy házad sincs.
Egy semmi vagy...egy HERE!
Persze,a kamera mindent vesz,a NAV bármikor jöhet,küldjed,amilyen gerinctelen vagy.
Jól írd meg a moszerolast.
Sokat voltak nálam,vagy 3-4x.
Azt a részét bízd ide...
Na de beszélgessünk másról. Navval hogy állsz? Mehetnek?
Azt se tudod mi,csak általánosságokat puffogtattsz.
Az hogy anyám pénze ugyanaz a hazugság mint a hitel,kurvajo az info.
Beszarás hogy hozzateszed feltehetőleg.
Ez a fingod sincs csak hazudozol szinonimája.