Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

te a 6 mrd lottónyereményedből sem adtál volna nem számtok én tőled semmire
Fulladja bele a pénzedbe
Baszki a csiga hiace-el ez nem kunszt.
mert mindenki azt hiszi, hogy megúsza
Én eddig még meg úsztam.
Könnyekig meghatódtam sanyarú sorsodon, de azért gondolj már bele: mégis volt lehetőséged tanulni, tehát mégis segített valaki... a cégnél is megbecsültek, másfél évtized alatt szépen felmásztál... a választott szaktudásodra volt igény... szóval szerencséd is volt
Barátom TV-szerelőként végzett, jó szakember is volt - de ahogy jött a módszerváltás, az ő tudására egyszeűen nem volt már igény - neki pl. nem volt "szerencséje" 30 évesen kezdhette elölről ma is, és azóta is folyamatosan dolgozik, mégsem jutott el az új BMW-kig
Én se támogatom a sírókat meg a lustákat, de így 50 felett már inkább vallom - az élethez szerencse kell ha az megvan, a többi másodlagos
Ezeket a golyókat csak reményeink szerint másnak passzoljuk el nem megoldjuk.

Apropó:

Jézus a vizen járt.
Chuck Norris a szárazföldön úszott.
Majd szépen terv szerint feltöltik az összes országot
Egyből kész +30% fogyasztás mindenhol. Bank szektor boldog lesz mert sehol nincs ehhez pénz
Miután minden ország a szakadék szélén áll akkor majd elkezdődik a rend csinálás addig meglesz a tervezett jövőkép hogy minden hatalom és érték egy szűk csoportnak lesz
Akkor hogyan?
Nincs olyan, hogy rosszul..... máshogy...
Azt a válság meg a virus leküzdése után oldjuk meg
...és általában rosszul
A világbékét megoldottuk már vagy nem...............picit bealudtam este?
Érdekes......aki hasonló utat járt be többnyire igy gondolja.....
Jeleztem=képeztem
Sanyiba, ez nem veled vita.... mit nevezunk szerencsének? Ezt a “neked könnyű” szöveget sokszor hallottam... nógrádi gyerek vagyok, árva anyával és egy heves megyei szegénységből származó apával. Ahogy apám én is 14,5 éves koromban eljöttem otthonról.... 16 éves korom óta “dolgozom” (magán tanítással kezdtem), mellette csináltam érettségit, munka mellett diplomát. Kettőt. Akik 2008 előtt látszólagosan qrva jól éltek, nevettek rajtam.... én meg szegényen tanultam és nem mentem bele a sok ingyen meg deviza hitelbe, hogy tobbnek mutassam magam a külvilágnak.... 17 éve vagyok ennél a cégnél, szállítónak jöttem ide még az első diploma előtt.... viszont figyeltem, tanultam és jeleztem magam. Ma én vagyok az ügyvezetője a cégnek, és van mellette egy másik kis cégem is.... kb 8 évvel ezelőtt egy csak hiteleme volt, megtakarítások semmi.... akkor kezdett el beérni a sok munka és tanulás... úgyhogy nekem ne meséljen senki a szerencséről meg a szolidaritásról, amikor nekem nem volt mit enni, senki nem segített.... a testveremet kivéve, aki tanárként rengette az életét...soha nem kaptam állami támogatást sem... most engem csak az érdekel, mi lesz az elkövetkezendő fel évben, hogy az alkalmazottaimnak és a beosztottjamnak valahogy meglegyen az a viszonylagos jólét, amit sikerült felépíteni. A mostani helyzetben az elkövetkező fel év nagyon nehéz lesz, meg nem is látom pontosan hogy oldom meg, de valahogy megoldom.... megígérem nem fogok sorba állni ingyen pénzért....
Nem tényleg nincs tapasztalatom, kb 35 éves koromig voltam szegény, de nem hülye.... úgyhogy tényleg, köszönöm... szerencsés vagyok és nekem könnyű... most azok várják, hogy eltartsam őket, akik sehol sem voltak, amikor én “nyomorogtam”..... ne is haragudj, nincs ilyen tervem.... ha én meg tudtam csinálni, más is képes rá, semmi különleges nincs bennem, teljesen átlagos vagyok. Mindenki tegyen érte, ne az ingyen pénzért tartsa a kezét..... tudom, hogy én vagyok a geci, de nem érdekel. Ha úgy van, menjen szedjen szemetet, legyen közmunkás, legyünk mi a legtisztább legszebb ország Európában..... akkor ok, támogassuk, hogy ne haljon éhen, de amúgy aki csak otthon akar ülni és sír mint a fürdős kurva, de semmit nem tesz meg magáért vagy a másikért a társadalomban részemről felejtős...
Fasza,most mihez kezdjek.
Kerülnöm kéne az embereket.
De akkor meg jönnek a denevérek.
Ostoba vagy.
Na srácok, azt mondják hogy kerülni kell a hagyományos üdvözlési formákat a vírus miatt, mint a kézfogás, ökölpacsi, meg puszilkodás.
Én a biztonság kedviért a "helló", "szia" és "jónapot" üdvözléseket is kerülöm, tehát nem bunkó vagyok csak higiénikus
Nyilvánvaló, mert most is egy halom hülyeséget összeirkáltál a válságtól való félelmedben hát igen, a kereskedelem nem fog szárnyalni, és mivel nem vagy hajlandó képezni magad, igy sajnos rá fogsz szorulni az ingyen járadékra
De akkor se adok neked egy vasat
Mindenki anyazik mert magasak a gyorshajtás buntetesen,mégis folyamatosan szarnak rá .
mire gondolsz? Hogy az összes migrit felültetik a helyi bkv járatra azt visszaviszik őket származási országuk szerint? Párhuzamosan meg kötelezővé teszik az európai népeknek a családonkénti 4-5 gyereket és azt majd finanszírozzák abból amit nem a migránsoknak fizetnek ki?
az vagyok
Ostoba vagy. A házépités nem csak beton malter tégla kombóból áll.
Ezért írtam hogy a matek nem jött be
Szerintem fog változni a helyzet
blőd szemét?
Véleményt, saját vagy máshonnan átemelt olyan gondolatot írok amiben hiszek vagy én is úgy gondolom. Jogod van elolvasni vagy sem. Jogod van vele egyetérteni vagy sem.