Jah, ez nem fiatal, regi vagasu 2003 koruli opc.
Bar kurvara korultekinto kell legyen aki pockoli, gyorsan elered hogy kikapcsolt kiporgesgatloval lefogazza a difit.
Ez van. Eleg a gyari 200 lo.
Robogóval nem viheted a gyerekeket óvodába, mehetsz bevásárolni, szar időben tárgyalni stb. Az ár késést engedd el, az nem érdekes, mindenkinek a saját lehetősége szab határt.....
Azért egy rendes opc az tényleg arrébb tud állni, kalitkában volt itt z20let(?) csak azt nem értettem minek a 4x4 ha le kell kötni a hátulját mert a nem bírja az erőt
Pontosan erről van szó... az árcédula egy statisztikai adat mindenki számára. A kérdés nem ez. Nagyvárosi és agglomerációs környezetben (aki abból jár be a városba) verhetetlen minden szempontból. Ide lett kitalálva, ide is való...
Ezeket a benzines asztmakat 5-1 millaig lehet venni.
Volt dunakeszin egy svajci opc kombi ezust 480 ert, mire odaertem elvittek.
Az nagyon kellett volna.
Arrebb tud allni.
Most mobilen neztem egyet 5000 ert.
Kepen jol nez ki.
1,6M. Volt egy turbócsere meg egy váltófelújítás, 100-100ezer ft. Ment nálunk már több mint 100ezret.
Van egy touranom 1,2-be áll új lendkerékkel, friss vezérléssel, ez 5körül eszik.
Részecskeszűrő nélküli dízel a leggazdaságosabb. Persze nem lelakott szart kell venni
Nincs már itt , csak nincs törölve a profilja. És van sok olyan is , aki már rég a földben nyugszik, de a nikkje szerint ugyanúgy az oldal felhasználója , mint te. Tudok olyat , aki böribe van egy ügy miatt és az admin innen is letörölte.
Akkor ne általánosíts vazz