Sok ember sok vírus
Állítólag 2 faluval arrébb az egyik kamionos már pozitív tesztet csinált
Állítólag.... ilyenkor megy a pletyka ezerrel minimális valóság tartalommal
Ma jön haza olaszból
Állítólag semmi intézkedés nem volt és nem is lesz
Annyi van hogy 2 hétig nem kell mennie dolgozni szóval 2 olasz kanyar kimarad utána ismét megy a jelenlegi tervek szerint
A budipapírral szerintem mellényúltál, igaz magyar max. lapulevelet használ vagy ha nem talál akkor a körmével kaparja le.....esetleg ha me,zetközi piacot célzol meg talán eladod.
Az a lényeg vettem 4db 5 literes étolajat, kb elég lesz a 2 hetes karantén peca túrához törpe harcsát sütni
Már csak paprikás lisztet kell be keverni egy diszperzites vödörrel, só is van egy kekszes vödör, 2 gázpalack
Rizst kell meg venni de nem mer senki sem a teszkoba menni mert azt a rizst szeretem a legjobban főzni
Így van mi is ezért vacillálunk a húsvéti dolgon mert a 4 napból könnyen 3 hét lehet arra meg nem vagyunk felkészülve, de nem is tudunk viszont szinte kötelező menni amit ha nem zárják a határt meg is kell tennünk, de azért van némi ódzkodás.
indítsák újra?
Azon már túl vagyunk, hogy de te kezdted
Normálisan minden országba elrendelném ezt. Tehát ez azt jelentené, hogy az égvilágon senki nem indulna meg a másik országba. Mert ki akarna két hétig dekkolni valami dohos épületbe
Persze ez még nem állítaná meg a járványt csak az országok közötti mozgását. Mert ha azt csinálnánk, hogy mindenki marad ahol éppen van, mi lenne azokkal a turistákkal akik el mentek 1 hétre idegen országba turistáskodni azt rájuk számolnak még 2 hetet. Ezt ki finanszírozza Egyáltalán az a turista aki a tervezett időbe képzelte el a hazaérkezését az hogy végzi el az ügymeneteit a nem várt két hét rgasztás mellett. akár alkalmazott akár cégvezető vagy bármi?
Nagyon nem egyszerű ám ez a helyzet
Az egy is valami 30 kilós kis giliszta legyen, az elvan 5 l-10 deka zabpehellyel egész nap
Állítólag 2 faluval arrébb az egyik kamionos már pozitív tesztet csinált
Állítólag.... ilyenkor megy a pletyka ezerrel minimális valóság tartalommal
Állítólag semmi intézkedés nem volt és nem is lesz
Annyi van hogy 2 hétig nem kell mennie dolgozni szóval 2 olasz kanyar kimarad utána ismét megy a jelenlegi tervek szerint
Nekem simán átázott, pedig itthon a kerti slagos veretést bírta
Miért nem mernek a teszkóba menni?
Már csak paprikás lisztet kell be keverni egy diszperzites vödörrel, só is van egy kekszes vödör, 2 gázpalack
Rizst kell meg venni de nem mer senki sem a teszkoba menni mert azt a rizst szeretem a legjobban főzni
Azon már túl vagyunk, hogy de te kezdted
Normálisan minden országba elrendelném ezt. Tehát ez azt jelentené, hogy az égvilágon senki nem indulna meg a másik országba. Mert ki akarna két hétig dekkolni valami dohos épületbe
Persze ez még nem állítaná meg a járványt csak az országok közötti mozgását. Mert ha azt csinálnánk, hogy mindenki marad ahol éppen van, mi lenne azokkal a turistákkal akik el mentek 1 hétre idegen országba turistáskodni azt rájuk számolnak még 2 hetet. Ezt ki finanszírozza
Nagyon nem egyszerű ám ez a helyzet
https://index.hu/kulfold/2020/...