Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Csak, a racsni kurvajo buzoganynak zombivészre, irto massziv nehez kibelezve is.
Ha csak a racsni szar akkor annyit megér. Elég drágák a dugók önmagukban is nagyméretben.
Lehet.
kanna van csak igen ocsmanyak, sik melo kiglancolni.
A nagy hordo fasza, meg szivatryut is mokoltam ra
https://www.kamionfelszereles....

Megprobal ocsem szerezni feujitot
Nekem meg még maradt vagy 600 liternyi kannám a régi szép időkből, lehet hasznát veszem?
Ha noname akkor még alkudj, ha valami márkásabb jó lehet. Feltéve, hogy pont nem a járatos dugók hiányoznak belőle
En gazoljat vennek, van egy 200 as hordom, de meg kivarok.
Attól nem sok olcsóbb oldószer létezik, de ha elegendő mennyiséget veszel kompenzálja a veszteséget.
Jah es van egy rendelesem, eleg nagy tetel, aptilis elejere van szallitasra egy kinai ugyfelnek.
Egy crova keszlet 3/4 es fejek 19-50 ig 15-20 db egy T szarral ket toldoval ugy hogy maga a hajtoszar racsni ive torott meger egy 10est?
Amúgy meg bassza meg a vírus..... április 6-an lett volna a frog leap koncert
Ismerem...sajnos
A vuhan shake az elfogadott, en mar gyakorolom mindenkivel.
Nem áll el...ugyan úgy van benne cucc ,csak kevesebb
Kiskoromban rám esett a lemezjátszó ,de semmi bajom...krrrr..bajom...krrrr...bajom...krrrr...bajom....
Lehet marad a kocsival sziget, csoves kemping szallas, de a terkep szerint genova a legrovidebb, es komp, sok emberrel egybe zarva.
Első körben a benzin a tipp, de tuti beveszi az 5 litert mire tiszta lesz
Hát...ennyi...turizmusnak annyi. Csőd...csőd..és csőd sajnos. De hátha lenyomjuk hamar ezt a szart és még marad a nyárból.
Bár ma találkoztam egy sráccal aki kezelni akart egy kollégámmal ,de a kolléga hátralépett. Erre a srác kijelentette hogy aki nem fog kezet az buzi!
Remélem nem sok ilyen ember van...de sajnos igen
Olajos hordót mivel érdemes kimosni?
Esik a benzin ára aztán bevasarlok egy 80as hordó 100as benzint
Olcsóbb lesz mint pár hónapja a ratyi 95ös
Ő kezel téged?
Nah az mar kuka
Ennél a srácnál lehet jelentkezni. A jelszó: Sportmotor!
http://www.szszbmk.hu/ii-altal...
Az gyakorlatilag nyar vege.
Bolondok háza