Na gumi megrendelve, lesz ami lesz
Fasz ki van a mai kereskedőkkel. Lefikázta a gumit a gumis pedig csak centrirozni kellett volna felnistől, még van 4-5 mm profil mélység de gyári kora óta töredezik, szakadozik apró méretekben a futófelülete az elsőkön (gondolom a kormánytekergetést álló helyzetben nem szereti), aztán aszonta ezt nem csinálja meg mer szar. Jó, egye fene ugyis alig várom hogy menjen a kukába pont emiatt, akkor tegyünk fel másikat, mi van raktáron? három gumisnál semmi, rendelni tudnak. Na, rendelni én is tudok, meg még olcsóbb is lesz ha én intézem. Pedig ha van neki és megfelel nem szoktam variálni hogy a neten olcsóbban megveszem ugyanazt.
na itt a vég! lezárják az országot
100 főnél nagyobb beltéri 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltanak.
Kivéve a plázákat és az éttermeket
Multiknál vásárolni meg zabálni hagynak bennünket
több méret is van belőle , van amelyik berlingó méretű doboz és kusztom a neve egyébként csak arról volt szó, hogy ford eleve azt hittem, hogy személyautó, a lényegen nem változtat mindnek elég beteges a motorja
Nekem is azt mondta a lakatos műszaki előtt basszak oda kalapáccsal, rozsdamaró Purhab hab festék lakk
Egy műszakit bír
Utána ismétlés
Ha már ilyen tenyérnyi a lyuk a küszöbön akkor menjek hozza és tesz fel egy másikat addig ne is zaklassam ilyenekkel mert a munkadíj 3x annyi mint amit a műszakin zsebbe kell tolni a purhabos küszöb miatt
ez nem olyan vészes Minek ezt lakatolni?
Kritikus helyeket rázós festékkel letrüsszenteni oszt kész
Az a baj, hogy ahol kilakatolják az 3-4 év múlva pont ugyanott szépen elkezd rohadni
Az életbe többet nem tudják ezeket a lemezeket lekezelni úgy, hogy jó legyen. A horganyzott lemezzel kicsit macerásabb a meló nálunk pl. olyannal dolgoznak az legalább nem rohad szét. persze a heggesztéseknél még mindig esély van rá.
Semperit vagy Firestone lesz alighanem. Mindkettő volt már régebbi tipus, nem emlékszem negativumokra. Zajos ne legyen, ne morzsolódjon szét mint a mostani good year, meg vizes uton jó legyen.
Tudom mi a c-s gumi, vagy tizenötéve van kisteher a portán....
Aztán csak néztünk hogy poros mint nálunk a lufik
https://aqua.hu/laptop-noteboo...
Bár a HP erősebb gépet ad, kevesebbért, csak a monitor gyengébb elvileg.
https://aqua.hu/laptop-noteboo...
Fasz ki van a mai kereskedőkkel. Lefikázta a gumit a gumis pedig csak centrirozni kellett volna felnistől, még van 4-5 mm profil mélység de gyári kora óta töredezik, szakadozik apró méretekben a futófelülete az elsőkön (gondolom a kormánytekergetést álló helyzetben nem szereti), aztán aszonta ezt nem csinálja meg mer szar. Jó, egye fene ugyis alig várom hogy menjen a kukába pont emiatt, akkor tegyünk fel másikat, mi van raktáron? három gumisnál semmi, rendelni tudnak. Na, rendelni én is tudok, meg még olcsóbb is lesz ha én intézem. Pedig ha van neki és megfelel nem szoktam variálni hogy a neten olcsóbban megveszem ugyanazt.
100 főnél nagyobb beltéri 500 főnél nagyobb kültéri rendezvényeket betiltanak.
Kivéve a plázákat és az éttermeket
Multiknál vásárolni meg zabálni hagynak bennünket
Biztos kényelmes viselet volt
Egy műszakit bír
Utána ismétlés
Ha már ilyen tenyérnyi a lyuk a küszöbön akkor menjek hozza és tesz fel egy másikat addig ne is zaklassam ilyenekkel mert a munkadíj 3x annyi mint amit a műszakin zsebbe kell tolni a purhabos küszöb miatt
Kritikus helyeket rázós festékkel letrüsszenteni oszt kész
Az a baj, hogy ahol kilakatolják az 3-4 év múlva pont ugyanott szépen elkezd rohadni
Az életbe többet nem tudják ezeket a lemezeket lekezelni úgy, hogy jó legyen. A horganyzott lemezzel kicsit macerásabb a meló nálunk pl. olyannal dolgoznak az legalább nem rohad szét. persze a heggesztéseknél még mindig esély van rá.
Tudom mi a c-s gumi, vagy tizenötéve van kisteher a portán....